Başkan Genç Balıkçılarla buluştu

Başkan Genç Balıkçılarla buluştu
05.09.2018
A+
A-

Toplumun her kesimiyle buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Eylül’de av sezonunun açılmasıyla “Vira Bismillah” diyen Baruthane balıkçı barınağındaki balıkçılarla buluştu. Genç, balıkçılara bereketli bir sezon diledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni av sezonuna merhaba diyen balıkçılarla biraraya geldi. Baruthane balıkçı barınağında Başkan Yardımcısı Alican Usta ile birlikte balıkçılarla buluşan Başkan Genç, hayırlı ve bereketli bir av sezonu diledi. Balıkçıları dinleyen ve sorunlarını yerinde öğrenen Başkan Genç, balıkçılığın ülke ve şehir ekonomisi için önemli yer tuttuğuna işaret etti.

ÖNEMLİ BİR EKONOMİK KAYNAK

Balıkçılığın önemli bir ekonomik kaynak olduğunu ifade eden başkan Genç, “Biliyorsunuz balık insan sağlığında çok önemli bir gıda maddesidir. Dolayısıyla hem gıda hem de ekonomik olarak balıkçılık dünyada ve ülkemizde önemli yer tutmaktadır. Bu sahilde yüzlerce insan balıkçılıkla yaşamını sürdürüyor. 1,5 milyona yakın insana da balık sağlıyorlar. Balıkçı kardeşlerimizle biraraya gelerek hem onları dinlemek hem sorunlarını yerinde öğrenmek istedik. Evlerine ekmek götürmek için büyük bir özveride bulunan balıkçı kardeşlerimize hayırlı ve bereketli bir av sezonu diliyorum” dedi.

ŞEHRİ ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ

Yeni bin yılda artık şehirlerin yarıştığını dile getiren Başkan Osman Genç, “Şehrimizi daha iyi noktaya taşımak için toplumun tüm kesimleriyle zaman zaman biraraya geliyoruz. Esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileriyle buluşuyoruz. Dolayısıyla şehri ortak akılla yönetme noktasında bunu önemsiyoruz. Balıkçılarımızın sorunlarını en iyi kendileri bilir. Bu nedenle her sektörün çalışanlarıyla buluşmamız sorunlara çözüm üretme noktasında daha etkin ve hızlı adım atmamızı sağlıyor” diye konuştu.

Başkan Genç’in balıkçılarla çay içip sohbet ettiği birliktelikte, çalınan kemençe de buluşmaya renk kattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber