Başkan Genç anketlerle ilgili açıklama yaptı

Başkan Genç anketlerle ilgili açıklama yaptı
21.12.2018
A+
A-

Samsun’un Canik İlçe Belediyesi Başkanı Osman Genç, yaptığı kamuoyu açıklaması ile seçim sürecinde yapılan manipülasyonların fitne çıkartmaya yönelik olduğunu açıkladı.

Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç’in açıklaması şöyle; “Değerli Hemşehrilerim; Siyaset, toplumsal hizmetin en önemli araçlarından birisidir. Belediye Başkanlığım döneminde ve daha önceki siyasi hayatım boyunca daima ilkeli, dürüst, halka hizmeti amaçlayan bir anlayışa sahip oldum. Laf, söz, üreten değil, proje üreten bir belediye başkanı oldum. Hem ilçem adına hem de Samsun’umuz adına önemli çalışmalara imza attık. Samsun’umuzun gelecekte lider şehir olarak yapması gerektiğine inandığım çalışmaları projelendirip kamuoyuyla da paylaştım. Hamdolsun ki halkımız bize “Projeci Başkan” diyerek teveccüh göstermektedir.

Siyaset ilkeli ve dürüst yapılırsa güzeldir. Kendi önünü açmak adına birilerini karalamak, fitne çıkartmak, manipülasyon yaratmak hangi yolla olursa olsun kamuoyunu yanlış yönlendirmek ve yanıltmak siyasi ahlaka sığmayan davranışlardır. Temiz bir siyaset adına bu tür davranışların her zaman karşısında olduğum gibi bugünden sonra da karşısında olmaya devam edeceğim.
Bizler projelerimizi sunarken ve Samsun’umuzun geleceği ile ilgili hedefler ortaya koyarken birilerinin çıkıp anketler yoluyla, dedikodu malzemelerini kullanarak manipülasyon yaratmasını hayretle izlemekteyiz. Bunun yanısıra bu tür manipülasyonları yapanların şahsımı da bu sürecin içerisine çekme gayretlerini de görmekteyiz.

Ancak şu iyi bilinmelidir ki, şahsım olarak inandığım değerler ve kişisel ilkelerim bu tür davranışlara hiçbir zaman açık değildir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sadece yapacaklarımızı, hedeflerimizi, projelerimizi anlatarak dürüst ve ilkeli siyasi anlayışımızı devam ettireceğiz. Siyasi ahlaktan yoksun bir şekilde siyasetin içerisinde olanlar anlık kazanımlar elde ettiklerini zannetseler de kısa süre içerisinde toplumsal itibarlarını sıfırlayarak siyaset sahnesinden yok olmuşlardır. Bu her zaman böyle olduğu gibi bundan sonra da böyle olacaktır.
Maksatlı bir takım amaçlarla anket veya başka yollarla siyaseti kirleten, bilerek ve isteyerek halkı yanıltan ve hiç haketmediği halde birilerini karalayarak kirli amaçlarına ulaşmaya çalışanlarla ilgili olarak başta siyaset kurumu olmak üzere yetkililerin gerekeni yapacaklarına inanıyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber