Başkan Demirtaş’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Başkan Demirtaş’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
13.03.2022
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Covid-19 ile mücadele kapsamında da en büyük fedakârlık örneğini gösteren doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“14 Mart Tıp Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İnsanlık tarihinin en eski mesleklerinden biri olan hekimlik mesleğinin önemini hiçbir dönemde kaybetmediğini ifade eden Başkan Demirtaş, şu ifadelere yer verdi; “Zaman mefhumu olmaksızın çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık personelinin bütün gayreti; vatandaşlara zamanında ve kaliteli sağlık hizmeti sunarak sağlıklarına yeniden kavuşmasını sağlamaktır. Hekimlerimizin yüreklerindeki insan sevgisi ile hastaların kendilerine gösterdikleri küçük bir tebessüm bile onlar için eminim birçok ödülden daha önemlidir.

Doktorlar ve diğer sağlık çalışanlarımız, karşılaştıkları zorluklara göğüs gererek bu saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yürütüyorlar. Özellikle pandemi sürecinde büyük bir özveriyle çalışan ve insanlık adına büyük bir hizmet sunan sağlık çalışanlarının her zaman yanlarındayız. Hizmetlerimizle sağlık çalışanlarımızla gönül birliği oluşturuyoruz. Bu vesileyle her zaman olduğu gibi bu süreçte de büyük bir fedakârlık ve sabırla görev yapan doktorundan hemşiresine, eczacısından destek personeline tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber