Başkan Demirtaş’ın katkıları ile gerçekleştirilen duvar resmi büyük ilgi gördü

Başkan Demirtaş’ın katkıları ile gerçekleştirilen duvar resmi büyük ilgi gördü
30.08.2019
A+
A-

İlkadım Belediyesi katkıları ile Kurtuluş Mücadelesinin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında, öncülüğünü Fatih Toprak’ın yaptığı toplam 5 sanatçı tarafından duvara çizilen Atatürk resminin açılışı coşku ile gerçekleştirildi. 

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen açılışda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Fatih Toprak ve ekibine teşekkür plaketi verdi.

Demirtaş; “30 Ağustos Zafer Bayramı’na Yakışan Bir Eser Olmuş”

Kurtuluş Mücadelesinin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen eserin açılışını 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Kurtuluş mücadelesinin ilk adımının atıldığı İlkadım’da halkımıza hizmet etmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde bir millet topyekûn bir istiklal mücadelesi vermiş ve bugün bağımsız bir cumhuriyeti bizlere miras bırakmışlardır. Bizler de bu mirası ve atalarımızın kanı ile kazanılmış bu toprakları yarınlara aynı emanet etmekle yükümlüyüz. Bu bilinç ile şehrimize armağan olarak yapılan bu sanat çalışmasına katkı sağlamaktan sonsuz mutluluk duyuyorum. Bu güzel eserde emeği geçen sanatçılarımıza teşekkür ederim. Ayrıca eserimizin açılışını 30 Ağustos Zaferinin 97. yılında gerçekleştirmekten ayrıca mutluluk duyduk. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber