Başkan Demirtaş’dan sınava girecek öğrencilere moral desteği

Başkan Demirtaş’dan sınava girecek öğrencilere moral desteği
24.11.2019
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ara tatil kampı sonrası İLKEM Etüt ve Eğitim Kursu öğrencileriyle bir araya gelerek moral desteği verdi.

İlkem Etüt ve Eğitim Kurs Merkezinde Sınava hazırlanan LGS ve YKS öğrencileriyle Acem Tekkesi’nde ara tatil kampı sonrası birliktelik ve motivasyon adına düzenlenen etkinliğe katılım sağlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sınava girecek gençlere başarılar dileyerek, bazı önerilerde bulundu.

Kadifekale, Yaşardoğu ve Derebahçe olmak üzere 3 farklı şubede hizmet veren eğitim kurumumuzda toplamda 860 öğrenciye eğitim verildiğini Başkan Demirtaş’a anlatan İlkem Eğitim Kursları Koordinatörü Davut Öz; ‘’Eğitim merkezimizde İlkokul,Ortaokul,Lise takviye kurslarımız var. YKS ve LGS sınav hazırlık kurslarımızda eğitim alan 420 LGS ve YKS öğrencilerimiz test ve deneme sınavlarının olduğu özel bir programla ile sınava hazırlıyoruz. Ara tatil kampı adını verdiğimiz bu programda öğrenciler tatil boyunca zamanlarını Soru çözerek değerlendirdi. Ve programımızın sonunda öğrencilerimiz sizlerle buluşturduk. Öncelikle şahsım ve veliler adına bu noktada gençlerimizin yanında duran, eğitime böylesine kalpten destek veren İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a canı gönülden teşekkür ediyorum’’ dedi.

“Gençler bizim geleceğimizdir”
Gençler bizim geleceğimizdir. Onlara her alanda sahip çıkmak hepimizin görevidir ve hepimizin ödevidir. Ömür göz açıp kapayana kadar gelip geçiyor . Önemli olan çok yaşamak değil. Önemli olan kalıcı eserler bırakıp hayır duaları alabilmek. Sizlerde çok çalışarak bizim yarınlarımıza daha güvenle bakmamızı sağlayın. Ben başaramıyorum deneyin. Ben başaracağım azminde olun. Yüce Allah’tan gireceğiniz tüm sınavlarda olduğu gibi “hayat sınavında” da başarılı olmanızı diliyorum. Emeği geçen değerli hocalarımıza da teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Programa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın yanı sıra İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Şerif Mırık, Ramazan Bayraktar, Kadifekale İlkem idarecisi İdris Yüce, Derebahçe İlkem idarecisi Kenan Topal, Yaşar doğu İlkem idarecisi Ümit Yardım ve İlkem Eğitim Merkezinde eğitim alan öğrenciler katılım sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber