Başkan Demirtaş şampiyon Kick Bokscuları çeyrek altınla ödüllendirdi

Başkan Demirtaş şampiyon Kick Bokscuları çeyrek altınla ödüllendirdi
30.05.2022
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,İstanbul’da düzenlenen 7.Uluslararası Kick Boks turnuvasında 3 Altın,2 Gümüş,2 Bronz madalya kazanan İlkadım Belediyesi GSK Kick Boks sporcularını makamında ağırladı. Başkan Demirtaş, Şampiyon Kick Bokscuları çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Dünya Şampiyonası öncesinde son viraj olan ve bu yıl İstanbul’da düzenlenen 7.Uluslararası Kick Boks turnuvasında farklı kilolarda derece alan Şampiyon sporcular ve antrenörleri Özgür Arlı,Fatih Karagül ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Ellerindeki kupa ve madalya sevincini Başkan Demirtaş’la paylaşan sporcular kendilerini tanıtarak turnuva ve kıran kıran geçen maçlar ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

“Her zaman emrinizdeyim”

Yaptıkları derecelerden ötürü sporcuları tebrik eden Başkan Demirtaş, İlkadım ilçemizi ulusal ve uluslararası her türlü arenada başarılı bir şekilde temsil ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah yeni nesilleri de yanınıza alarak yeni başarılara imza atarsınız. Biz her zaman sizin emrinizdeyiz” dedi.

“En büyük destekçimiz sizsiniz”

Başkan Demirtaş’ın kulübe verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür eden Kick Boks takım antrenörü Özgür Arlı,” Gençlerimizin başarısı bizi hem gururlandırdı, hem de mutlu etti. Bu mutluluğu sizinle paylaşmak istedik. Çünkü en büyük destekçimiz sizsiniz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Necattin Demirtaş sporcuları tek tek kutlayarak derecelerine göre sporcuları çeyrek altınla ödüllendirdi.

Aldıkları başarıyı Başkan Demirtaş’la paylaşan çeyrek altınla ödüllendirilen sporcular ve dereceleri;

Zeynep Gülcan Tuğrul,Altın Madalya

Melis Avcı,Altın Madalya

Atanur Yayla,Altın Madalya

Büşra Taştemir,Gümüş Madalya

Devrim Aydın,Gümüş Madalya

Faika Ece Kargül,Bronz Madalya

Nisanur Şahin,Bronz Madalya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber