Başkan Demirtaş Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Başkan Demirtaş Muhtarların Sorunlarını Dinledi
07.10.2020
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 61 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Muhtarların yerel yönetimdeki önemine değinerek, “Muhtarlar bizim sokaktaki gözümüz kulağımız halkımızla aramızdaki köprümüz” diyen Başkan Demirtaş, “Daha güzel bir İlkadım için hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Belediye hizmet binası konferans salonun da ilkadım sınırları içinde  hizmet veren 61 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Toplantıya gelenlere maske ve  ateş ölçümü yapan ekipler içeride ise mesafeli oturma düzeni ile katılımcıların oturumu sağlandı. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve teknik personellerde katıldı. Toplantıda Başkan Demirtaş, koronavirüs (COVİD-19) salgını sonrasında düzenlenen ilk istişare toplantısında belediye olarak salgın ile ilgili ilk günden itibaren aldıkları önlemleri muhtarlara anlattı.

“El birliğiyle en güzel hizmetleri vereceğiz”

Halkın oylarıyla seçilmiş olmak hiç kuşkusuz bizlere olduğu gibi sizlere de çok büyük bir sorumluluk yüklüyor diyerek konuya dikkat çeken  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ;” İlçemizi geliştirmek  için siz değerli muhtarlarımızla sürekli görüş alışverişi yapmayı, sorunları ve talepleri ivedilikle çözüme kavuşturmayı çok önemsiyoruz. Şehrimize, ilçemize ve mahallelerimize en güzel hizmetleri vereceğinize, el birliğiyle İlkadım’a en iyi şekilde hizmet edeceğimize canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

“Hizmetlerimizin hızını ve kalitesini yükseltmek istiyoruz”

Ekonomik ve sosyal kalkınmanın yerelden başladığına da  altını çizen Başkan Demirtaş, şöyle devam etti; Sizler, mahallelerinizdeki her bir hanenin sevincini de hüznünü de eksiğini de en iyi şekilde bilen ve belediye olarak bizlerin yapacağı hizmetlere en somut katkı ve önerileri sunacak kişilersiniz. Sizlerin vasıtasıyla halkımıza vereceğimiz hizmetlerin hızını ve kalitesini yükseltmek istiyoruz. Mahallelerinizde yaşadığınız sıkıntıları, bizlerden beklentilerinizi iletmeniz ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmamız amacıyla “Belediye Mahallemizde” uygulaması ekiplerimiz  her hafta bir mahallemize konuk olup  mahalle sorunlarına yerinde hızlı çözüm üretiyor” dedi.

“Muhtarlardan Başkan Demirtaş’a teşekkür”

Toplantıda bizlere duyduğunuz güven ve vermiş olduğunuz değerden dolayı mutluyuz” diyen muhtarlar ise “Böyle bir toplantıda bizleri bir araya getirerek sorunlarımızı dinleyen Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler. Toplantı sırasında muhtarlardan gelen talep ve önerileri dikkatle dinleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, gelen taleplerin aciliyet sırasına göre giderilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber