Başkan Demirtaş: İlçemizi hak ettiği konuma getireceğiz

Başkan Demirtaş: İlçemizi hak ettiği konuma getireceğiz
21.02.2022
A+
A-

Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Benimde Belediye Başkanlık maceram hemşehri derneklerinin atılımı ile oldu. Şehrimizin gelişimi için seçimden seçime değil her zaman ilçemiz için elimizden geleni ortaya koymalıyız. Hep birlikte el ele vererek ilçemizi hak ettiği konuma getireceğiz” dedi.

Şehirde hizmet veren hemşehri derneklerine yönelik ziyaretlerine devam eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdal Dinç ve yönetim kurul üyeleri ile bir araya geldi. Toplantı alanında dernek üyelerini selamlayan Başkan Demirtaş, belediye çalışmaları ve 2022 yılında ilçe faaliyete geçecek olan projeleri aktardı.

“İlçemiz için var gücümüzle çalışıyoruz”

Toplantı öncesi selamlama konuşması yapan Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdal Dinç,” Derneğimizin kuruluş tarihinden bu yana İlkadım ilçe sakinlerinin huzurunu ve mutluluğunu düşünerek, ilçemize fayda sağlayacak ve değer katacak projelere imza attık. Devletimizin bütün kurumlarıyla uyum içerisinde çalışıyoruz. Yerel idarelerin uyum içersinde çalışması, vatandaşa kaliteli ve zamanında hizmet olarak yansımaktadır. Birlik ve beraberliğin sağlanması için hemşericilik bilincine büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

“Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayın”

Dernekleri bir siyasi partinin arka bahçesi olmasına müsaade etmeyin diyerek uyarıda bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Şehre katkı ve destek verenlere sahip çıkmak noktasında bunu hissettirmek çok önemli. Bu noktada sivil toplum kuruluşlarını etkin olması bir nevi fedakarlığında ön plana çıkması demektir. “İnsanların en hayırlısı insanlara hayırlı” olandır sözü ile  eğitimde, sağlıkta, iş alanında kısacası her alanda kendi içinizdeki dayanışmanın faydalı olacağını düşünenlerden birisiyim. Kültürel mozaiğimiz ilçemizin en önemli zenginliği. Şehrimize değer katma adına aynı platform çatısı altında buluşan STK’larımızı tebrik ediyorum. İlkadım’da tüm coğrafyadan insanların var. Herkes değişik yerlerden buraya toplanmış. Sonuçta bu da bizim zenginliğimiz. Bizler de buna karşı görevlerimizi yerine getiriyoruz. Derneklerle birlikte, ilçemizin zenginliklerini ve kültürümüzü ortaya çıkaran çalışmaları birlikte gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Katılım yoğun olduğu toplantıya İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar,Başkan Danışmanları Mehmet Kaya, Murat Arslanoğlu eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber