Başkan Demirtaş hayatını kaybeden Samsunspor futbolcularını andı

Başkan Demirtaş hayatını kaybeden Samsunspor futbolcularını andı
19.01.2021
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün 20 Ocak 1989’da Malatyaspor deplasmanına giderken Havza ilçesinde yaptığı kazada hayatını kaybeden futbolcuları 32.’inci yıldönümünde yayımladığı mesaj ile andı.

“1989 yılı Samsunspor tarihinin en kara günüdür”

Kazanın 32. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 20 Ocak 1989 günü yaşanan kazanın Samsunspor tarihinin en kara günü olduğu belirtti. Meydana gelen o elim ve üzücü kazada hayatını kaybeden Samsunsporlu oyuncularımızı ve emektarlarımızı bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. 20 Ocak, Samsunsporumuzun tarihindeki en acı gün olarak hafızalarımıza kazındı. Kırmızı ve beyaz renklerine ‘siyah’ rengin de eklenmesine neden olan o elim kazanın 32’inci yılında, sadece Samsunsporumuza emek verenlerin değil, tüm spor camiasının ve futbol severlerin hafızasında yaşayacaktır.

“Saygıyla Anıyoruz”

Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Demirtaş, “ 20 Ocak 1989’da Süper Lig (o dönemki adıyla 1. Lig) müsabakası için Malatya’ya doğru hareket eden Samsunspor kafilesi, Samsun’un Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışmış ve Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve otobüs şoförü Asım Özkan hayatını kaybetmişti. Bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor;  saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber