Başkan Demirtaş: Birlikte hizmet edeceğiz

Başkan Demirtaş: Birlikte hizmet edeceğiz
01.09.2019
A+
A-

İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, gönüllü hizmet veren çalışanlarıyla bir araya geldi. Bayan Demirtaş, “Böyle bir birlikteliğin tesisi edildiği gecede,beraber gönüllü olarak çalıştığım tüm arkadaşlarımız burada görmek beni çok mutlu etti”diye konuştu.

Düzenlenen birlik ve beraberlik etkinliğine  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ da katılım sağladı.Başkan Demirtaş, Kadın Koordinasyon Merkezi  çalışanları ile tek tek tokalaşıp sohbet etti. Selamlama sonrası konuşma yapan Başkan Demirtaş, birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmek adına düzenlenen bu programda sizlerle bu atmosferde olalalım istedik. Hep beraber büyük bir özveriyle ilçe halkına birlikte hizmet edeceğiz”dedi.

HER HİZMETTE EMEĞİNİZ VAR.

Belediye Başkanımızı sizlerle bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, ”Halkımıza yaptığımız hizmette her birinizin ayrı ayrı emeği var.Halka hizmet edebilmek için biliyorum benim gibi sizde çok fedakarlık yapıyorsunuz.Bu yüzden gerçekten biz büyük bir aileyiz. Bizleri yalnız bırakmayan İlkadım Belediye Başkanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber