Başkan Demirtaş 2022 yılını yayımladığı mesajla kutladı

Başkan Demirtaş 2022 yılını yayımladığı mesajla kutladı
30.12.2021
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yeni yıl dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Başkan Demirtaş mesajında;” Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Demirtaş “Yepyeni umutlarla yeni bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içindeyiz. Yeni beklentilerle, yeni umutlarla dolu yeni bir yıla girerken, millet olarak birlik, beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, İlimizi ve ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız” dedi.

“Çalışmalarımızda çıtamızı yükselteceğiz”

İlkadım Belediyesi ailesi olarak, sizlerin gücünüzden güç alarak, ilçemizin sorunlarını çözmede, yeni projelerimizle İlkadım’ı layık olduğu bir ilçe haline getirmekte olan kararlılığımızı sürdüreceğimizi bir kez daha altını çizerek hatırlatan Başkan Demirtaş,” Yönetim anlayışımızdaki temel ilkelerimizden biri herşey halk için İlkadım için felsefesini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Yapacağımız çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi, ilçemizin yararı birinci önceliğimiz olacak. Şeffaf, adil, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, ilçe halkımızın çıkarı ve yararı doğrultusunda Sosyal Belediyecilik çalışmalarımızla da, çıtayı daha da yukarı taşıyacağız.

Bu duygularla İlkadımlı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor; ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber