Karadeniz Bölgesi’nin CHP’li başkanları: Genel Başkanımızın sonuna dek arkasındayız

Karadeniz Bölgesi’nin CHP’li başkanları: Genel Başkanımızın sonuna dek arkasındayız
18.11.2020
A+
A-

Ardı ardına gelen icralarla halka hizmet etmesi önlenmeye çalışılan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye dayanışma ziyareti için Samsun’da bir araya gelen Karadeniz Bölgesi’nin CHP’li belediye başkanları, CHP Samsun İl Örgütü ile birlikte organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelttiği tehdit ve hakaretlere ortak açıklama ile tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Karadeniz Bölgesi’nde görev yapan belediye başkanları, proje açılış töreni icra memurlarınca basılan ve makam odası haczedilerek halka hizmet etmesi önlenmeye çalışılan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye dayanışma ziyaretinde bulundu. Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Ş. Çervatoğlu, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın; Başkan Cemil Deveci’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından CHP Samsun İl Örgütü ile birlikte Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi’nde ortak basın açıklaması yapan belediye başkanları Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yöneltilen tehdit ve hakaretlere tepki gösterdi.

‘YENİ YÜZYILA YÖN VEREN GENEL BAŞKANIMIZA YÖNELİK TEHDİT VE HAKARETİ KINIYORUZ’

CHP Samsun İl Örgütü ve Karadeniz Bölgesi’ndeki CHP’li Belediye Başkanları adına konuşan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, “Dün Türkiye’de siyaset, eşi benzeri görülmemiş bir saldırıyla karşı karşıya kaldı. Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve iktidar ortağının çabalarıyla yeniden sokaklara dönen karanlık bir isim, milyonlarca yurttaşı temsil eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ölümle tehdit etti. Maalesef ülkemizde varlığı tartışma konusu olan ‘adalet’ kavramı ile can çekişen hukuk sisteminin tam anlamıyla yerle bir edildiği günlerden geçiyoruz. Yıllar boyu devlet-mafya ilişkisini bitirdiği iddiasıyla propaganda yapan iktidarın, varlığını koruyabilmek için yeraltı dünyasına sarıldığını üzülerek görüyoruz. Siyasi parti liderlerinin arasındaki tartışmalara, karanlık isimlerin karıştığı ülkelerin çağdaş ülkeler arasında yer alamayacağına inanıyoruz. Oluşturduğu fikri yol haritası ile Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılına yön veren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yöneltilen tehdit ve hakaretleri kabul edilemez buluyor ve en sert şekilde kınıyoruz. Karadeniz’i temsil ettiği iddiasıyla yeraltından siyasete müdahale etmeye yeltenen karanlık ellerin şunu bilmesi gerekiyor. Karadeniz biziz, çünkü biz halkız. Genel Başkanımızın sonuna dek arkasındayız” ifadelerini kullandı.

‘BAŞKAN ÇALIŞAMAZ HALE GETİRİLMEK İSTENİYOR’

Karadeniz’in CHP’li Belediye Başkanları ile birlikte Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile de dayanışma içinde olduklarının altını çizen Fatih Türkel, “Başkanımızın zor günlerinde, ülkemizin içinden geçtiği bu dar günlerde bizi yalnız bırakmayan Karadeniz Bölgemizin CHP’li belediye başkanlarımıza çok teşekkür ederiz. Bugün, bölge belediye başkanlarımız, Atakum Belediye Başkanımız ve ilçe örgütlerimizle ülkemize, şehrimize CHP’li belediyelerin birliğini, dayanışmasını göstermek için toplandık. Hepinizin bildiği üzere Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Atakum halkının göstermiş olduğu teveccühle görev başına gelmiş, göreve geldiği gün itibarıyla da makam ve hizmet araçları haczedilmiş, o günden bugüne sayın belediye başkanımız art niyetli kişiler ve art niyetli yönetim anlayışıyla icralarla, hacizlerle, şantajlarla tehdit edilmiş; iş makinaları, makam aracı, makam odası haczedilmiş, banka hesaplarına bloke konulmuştur. Öyle büyük baskılar uygulanıyor ki, adeta Atakum Belediye Başkanı birileri tarafından çalışamaz hale getirilmek isteniyor” dedi.

‘ALDIĞI 5 YILLIK YETKİYİ SONUNA KADAR KULLANACAK’

Atakum’da 220 bin aydınlık yüzün yaşadığını vurgulayan Türkel, “Buradan baskılarla, zulümlerle, icralarla, şantajlarla Atakum Belediye Başkanımızın belini bükmeye çalışanlara sesleniyoruz. Buradan Atakum Belediye Başkanımızı çalışamaz hale getirmek isteyenlere ve bu yolda emek verenlere sesleniyoruz. Karadeniz Bölgemizin başkanları, örgütümüz burada. Bir kere daha soruyoruz ki, ‘Sizin Atakum halkıyla mı bir derdiniz var?’ Cansiperane, gece gündüz demeden, bütün baskılara,imkansızlıklara rağmen Cemil Deveci başkanımız Atakum’da umut oldu. Başkanımız gecesini gündüzüne katarak Atakum’a emek veriyor. Biz, belediye başkanlarımızla, örgütümüzle bir kere daha Cemil Deveci başkanımızın arkasındayız. Atakum 220 bin kişiden oluşan Karadeniz’in en güzide ilçelerinden birisi. Diğer taraftan Atakum’a hizmet için çalışan bin 200 personeli olan dev bir idari yapı var. Bizim belediye başkanımız hizmet etmek istiyor. Başkanımızın ve örgütümüzün tek derdi Atakum’un derdi, şehrimizi aydınlık yarınlara taşımak ve şehrimizi daha yaşanır hale getirmek. Yılmadan, bütün baskılara ve sıkıntılara rağmen belediye başkanımız Atakum’dan aldığı 5 yıllık yetkiyi sonuna kadar kullanarak, Atakum halkına hizmet etmeye devam edecek. Biz belediye başkanlarımızla, il ve ilçe örgütlerimizle sonuna kadar başkanımızın yanındayız” diye konuştu.

KENDİLERİNİ ‘MAFYA BOZUNTUSU OLARAK GÖRENLER BİZE ASLA BOYUN EĞDİREMEZ’

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Ş. Çervatoğlu, “İl Başkanımızın söylediği bütün kelimelere ve duygulara katılıyorum. Bize kimse boyun eğdiremedi. ‘Karaoğlan’ dendiği dönem, dağ taş gezilerek suikastlar düzenlendi, rahmetli Ecevit boyun eğmedi. Biz bu gelenekten geliyoruz. Bilsinler ki, kendilerini mafya ve mafya bozuntusu olarak görenler asla ve asla bize boyun eğdiremez, çünkü biz halkız. Ranta hizmet eden ve daha çok ranta hizmet etsin diye yandaşa bu hizmeti götürenlere herhangi bir yaptırım değil, çanaklarla maddi olanaklar sunulurken bugün halkına hizmet etmek için adeta gecesini gündüzüne katan sevgili Cemil ağabeyimiz ve masanın etrafında bulunan bütün belediye başkanlarımızın olanaklar ellerinden alınıyor, hacizler ve yaptırımlar uygulanıyor. Unutmayın, bizler bu halkın evlatlarıyız. Sırça köşklerden gelmedik. Dolayısıyla Atakum halkına, Samsunlulara hatta Karadeniz’e ve ülkeye ışık olacak. Güneş Karadeniz’den doğacak ve ülkeye özgürlük gelecek. Biz, Rize’nin Fındıklı ilçesinde ‘meci, imece’ dedik. ‘Omuzdaş olmak, dünü yarına taşımak’ dedik. Biz bu meciyi Cemil ağabeyimizin yanına taşıyoruz. Hiç derdin olmasın, bütün olanaklarımız Atakumla. Biz aynı tastan çorba içercesine paylaşmak niyetindeyiz. Bizi kimse yıldıramaz” açıklamasını yaptı.

‘KARADENİZ DAYANIŞMASI DOSTA DÜŞMANA DERS VERİR’

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ise, “Samsun, ulusal kurtuluş mücadelesinin başladığı bir kent. Cumhuriyet Halk Partisi de ulusal kurtuluş savaşı sürecinde kuruldu. Ne Cumhuriyet Halk Partisi’nin, ne ulusal kurtuluş mücadelesinin ne de cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada bir örneği var. ‘Yüzyılın lideri’ olarak anılıyor. Biz onun partisinin üyeleriyiz, biz onun kurduğu cumhuriyetin yurttaşlarıyız. Ne icralar, ne mesleği belli siyasetçi tipleri ne de bu tip tehditlere asla boyun eğmeyiz. Ben kendi adıma söylüyorum. Buradaki belediye başkanı ve örgüt temsilcisi arkadaşlarımın hangi süreçlerden geçtiğini biliyorum. Tüm Karadeniz ve Samsun kamuoyu da biliyor. Hedef yanlış seçilmiştir. O silahın doğrultulacağı yer, başka yerlerdir. O nedenle bu ülke, bu cumhuriyet bizim; biz de onun fertleriyiz. Evet cumhuriyetin sorunları var ama onu tekrar eski haline, Atatürk’ün bize emanet ettiği ve bizden beklediği çağdaş muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız. Samsunlulara, Atakumlulara da birkaç cümle söylemek isterim. Atakum Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir parçası. Devlette devamlılık vardır. Ben hukuk kuralları çerçevesinde mücadele ediyorum, devletin işlemesi için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Atakum Belediyesi’nden alacakları olanlar rahat olsunlar. Eğer hak etmişlerse, o alacaklarında alın teri varsa ödenecektir. Atakum Belediyesi’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve halkımızın zorlukları var. Zor bir süreçten geçiyoruz. Hep birlikte dayanışma içinde birbirimizin sorunlarını hissederek bu süreci aşacağız. Bu dayanışma, örnek bir dayanışma. Karadeniz dayanışması. Karadeniz dayanışması da farklıdır, başkadır, örneği de yoktur. Karadeniz dayanışması dosta düşmana ders verir. Selam olsun Karadenizlilere” dedi.

KARADENİZ BÖLGESİNDEKİ TÜM CHP’Lİ BAŞKANLARDAN DESTEK

Basın açıkladı ardına gelen icralarla halka hizmet etmesi önlenmeye çalışılan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye dayanışma ziyareti için Samsun’da bir araya gelen Karadeniz Bölgesi’nin CHP’li belediye başkanları, CHP Samsun İl Örgütü ile birlikte organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelttiği tehdit ve hakaretlere ortak açıklama ile tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Karadeniz Bölgesi’nde görev yapan belediye başkanları, proje açılış töreni icra memurlarınca basılan ve makam odası haczedilerek halka hizmet etmesi önlenmeye çalışılan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye dayanışma ziyaretinde bulundu. Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Ş. Çervatoğlu, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın; Başkan Cemil Deveci’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından CHP Samsun İl Örgütü ile birlikte Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi’nde ortak basın açıklaması yapan belediye başkanları Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yöneltilen tehdit ve hakaretlere tepki gösterdi.

‘YENİ YÜZYILA YÖN VEREN GENEL BAŞKANIMIZA YÖNELİK TEHDİT VE HAKARETİ KINIYORUZ’

CHP Samsun İl Örgütü ve Karadeniz Bölgesi’ndeki CHP’li Belediye Başkanları adına konuşan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, “Dün Türkiye’de siyaset, eşi benzeri görülmemiş bir saldırıyla karşı karşıya kaldı. Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve iktidar ortağının çabalarıyla yeniden sokaklara dönen karanlık bir isim, milyonlarca yurttaşı temsil eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ölümle tehdit etti. Maalesef ülkemizde varlığı tartışma konusu olan ‘adalet’ kavramı ile can çekişen hukuk sisteminin tam anlamıyla yerle bir edildiği günlerden geçiyoruz. Yıllar boyu devlet-mafya ilişkisini bitirdiği iddiasıyla propaganda yapan iktidarın, varlığını koruyabilmek için yeraltı dünyasına sarıldığını üzülerek görüyoruz. Siyasi parti liderlerinin arasındaki tartışmalara, karanlık isimlerin karıştığı ülkelerin çağdaş ülkeler arasında yer alamayacağına inanıyoruz. Oluşturduğu fikri yol haritası ile Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılına yön veren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yöneltilen tehdit ve hakaretleri kabul edilemez buluyor ve en sert şekilde kınıyoruz. Karadeniz’i temsil ettiği iddiasıyla yeraltından siyasete müdahale etmeye yeltenen karanlık ellerin şunu bilmesi gerekiyor. Karadeniz biziz, çünkü biz halkız. Genel Başkanımızın sonuna dek arkasındayız” ifadelerini kullandı.

‘BAŞKAN ÇALIŞAMAZ HALE GETİRİLMEK İSTENİYOR’

Karadeniz’in CHP’li Belediye Başkanları ile birlikte Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile de dayanışma içinde olduklarının altını çizen Fatih Türkel, “Başkanımızın zor günlerinde, ülkemizin içinden geçtiği bu dar günlerde bizi yalnız bırakmayan Karadeniz Bölgemizin CHP’li belediye başkanlarımıza çok teşekkür ederiz. Bugün, bölge belediye başkanlarımız, Atakum Belediye Başkanımız ve ilçe örgütlerimizle ülkemize, şehrimize CHP’li belediyelerin birliğini, dayanışmasını göstermek için toplandık. Hepinizin bildiği üzere Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Atakum halkının göstermiş olduğu teveccühle görev başına gelmiş, göreve geldiği gün itibarıyla da makam ve hizmet araçları haczedilmiş, o günden bugüne sayın belediye başkanımız art niyetli kişiler ve art niyetli yönetim anlayışıyla icralarla, hacizlerle, şantajlarla tehdit edilmiş; iş makinaları, makam aracı, makam odası haczedilmiş, banka hesaplarına bloke konulmuştur. Öyle büyük baskılar uygulanıyor ki, adeta Atakum Belediye Başkanı birileri tarafından çalışamaz hale getirilmek isteniyor” dedi.

‘ALDIĞI 5 YILLIK YETKİYİ SONUNA KADAR KULLANACAK’

Atakum’da 220 bin aydınlık yüzün yaşadığını vurgulayan Türkel, “Buradan baskılarla, zulümlerle, icralarla, şantajlarla Atakum Belediye Başkanımızın belini bükmeye çalışanlara sesleniyoruz. Buradan Atakum Belediye Başkanımızı çalışamaz hale getirmek isteyenlere ve bu yolda emek verenlere sesleniyoruz. Karadeniz Bölgemizin başkanları, örgütümüz burada. Bir kere daha soruyoruz ki, ‘Sizin Atakum halkıyla mı bir derdiniz var?’ Cansiperane, gece gündüz demeden, bütün baskılara,imkansızlıklara rağmen Cemil Deveci başkanımız Atakum’da umut oldu. Başkanımız gecesini gündüzüne katarak Atakum’a emek veriyor. Biz, belediye başkanlarımızla, örgütümüzle bir kere daha Cemil Deveci başkanımızın arkasındayız. Atakum 220 bin kişiden oluşan Karadeniz’in en güzide ilçelerinden birisi. Diğer taraftan Atakum’a hizmet için çalışan bin 200 personeli olan dev bir idari yapı var. Bizim belediye başkanımız hizmet etmek istiyor. Başkanımızın ve örgütümüzün tek derdi Atakum’un derdi, şehrimizi aydınlık yarınlara taşımak ve şehrimizi daha yaşanır hale getirmek. Yılmadan, bütün baskılara ve sıkıntılara rağmen belediye başkanımız Atakum’dan aldığı 5 yıllık yetkiyi sonuna kadar kullanarak, Atakum halkına hizmet etmeye devam edecek. Biz belediye başkanlarımızla, il ve ilçe örgütlerimizle sonuna kadar başkanımızın yanındayız” diye konuştu.

KENDİLERİNİ ‘MAFYA BOZUNTUSU OLARAK GÖRENLER BİZE ASLA BOYUN EĞDİREMEZ’

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Ş. Çervatoğlu, “İl Başkanımızın söylediği bütün kelimelere ve duygulara katılıyorum. Bize kimse boyun eğdiremedi. ‘Karaoğlan’ dendiği dönem, dağ taş gezilerek suikastlar düzenlendi, rahmetli Ecevit boyun eğmedi. Biz bu gelenekten geliyoruz. Bilsinler ki, kendilerini mafya ve mafya bozuntusu olarak görenler asla ve asla bize boyun eğdiremez, çünkü biz halkız. Ranta hizmet eden ve daha çok ranta hizmet etsin diye yandaşa bu hizmeti götürenlere herhangi bir yaptırım değil, çanaklarla maddi olanaklar sunulurken bugün halkına hizmet etmek için adeta gecesini gündüzüne katan sevgili Cemil ağabeyimiz ve masanın etrafında bulunan bütün belediye başkanlarımızın olanaklar ellerinden alınıyor, hacizler ve yaptırımlar uygulanıyor. Unutmayın, bizler bu halkın evlatlarıyız. Sırça köşklerden gelmedik. Dolayısıyla Atakum halkına, Samsunlulara hatta Karadeniz’e ve ülkeye ışık olacak. Güneş Karadeniz’den doğacak ve ülkeye özgürlük gelecek. Biz, Rize’nin Fındıklı ilçesinde ‘meci, imece’ dedik. ‘Omuzdaş olmak, dünü yarına taşımak’ dedik. Biz bu meciyi Cemil ağabeyimizin yanına taşıyoruz. Hiç derdin olmasın, bütün olanaklarımız Atakumla. Biz aynı tastan çorba içercesine paylaşmak niyetindeyiz. Bizi kimse yıldıramaz” açıklamasını yaptı.

‘KARADENİZ DAYANIŞMASI DOSTA DÜŞMANA DERS VERİR’

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ise, “Samsun, ulusal kurtuluş mücadelesinin başladığı bir kent. Cumhuriyet Halk Partisi de ulusal kurtuluş savaşı sürecinde kuruldu. Ne Cumhuriyet Halk Partisi’nin, ne ulusal kurtuluş mücadelesinin ne de cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada bir örneği var. ‘Yüzyılın lideri’ olarak anılıyor. Biz onun partisinin üyeleriyiz, biz onun kurduğu cumhuriyetin yurttaşlarıyız. Ne icralar, ne mesleği belli siyasetçi tipleri ne de bu tip tehditlere asla boyun eğmeyiz. Ben kendi adıma söylüyorum. Buradaki belediye başkanı ve örgüt temsilcisi arkadaşlarımın hangi süreçlerden geçtiğini biliyorum. Tüm Karadeniz ve Samsun kamuoyu da biliyor. Hedef yanlış seçilmiştir. O silahın doğrultulacağı yer, başka yerlerdir. O nedenle bu ülke, bu cumhuriyet bizim; biz de onun fertleriyiz. Evet cumhuriyetin sorunları var ama onu tekrar eski haline, Atatürk’ün bize emanet ettiği ve bizden beklediği çağdaş muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız. Samsunlulara, Atakumlulara da birkaç cümle söylemek isterim. Atakum Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir parçası. Devlette devamlılık vardır. Ben hukuk kuralları çerçevesinde mücadele ediyorum, devletin işlemesi için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Atakum Belediyesi’nden alacakları olanlar rahat olsunlar. Eğer hak etmişlerse, o alacaklarında alın teri varsa ödenecektir. Atakum Belediyesi’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve halkımızın zorlukları var. Zor bir süreçten geçiyoruz. Hep birlikte dayanışma içinde birbirimizin sorunlarını hissederek bu süreci aşacağız. Bu dayanışma, örnek bir dayanışma. Karadeniz dayanışması. Karadeniz dayanışması da farklıdır, başkadır, örneği de yoktur. Karadeniz dayanışması dosta düşmana ders verir. Selam olsun Karadenizlilere” dedi.

KARADENİZ BÖLGESİNDEKİ TÜM CHP’Lİ BAŞKANLARDAN DESTEK

Basın açıklamasında; CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel’in yanı sıra CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, CHP Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, CHP Tekkeköy İlçe Başkanı Nihat Yurt, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar da yer aldı. Samsun’daki basın açıklamasına katılan Karadeniz Bölgesi’nin CHP’li belediye başkanlarının yanı sıra Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Araç Belediye Başkanı Satılmış Karakaya, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kıbrıscık Belediye Başkanı Başkanı Emin Tekemen, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar ve Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır da açıklamaya destek veren isimler arasında yer aldı.

amasında; CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel’in yanı sıra CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, CHP Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, CHP Tekkeköy İlçe Başkanı Nihat Yurt, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar da yer aldı. Samsun’daki basın açıklamasına katılan Karadeniz Bölgesi’nin CHP’li belediye başkanlarının yanı sıra Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Araç Belediye Başkanı Satılmış Karakaya, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kıbrıscık Belediye Başkanı Başkanı Emin Tekemen, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar ve Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır da açıklamaya destek veren isimler arasında yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber