Başkan Aksu’dan Rektör Ünal’a ziyaret

Başkan Aksu’dan Rektör Ünal’a ziyaret
25.08.2020
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Köse ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Vildan Kasap ile birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yavuz Ünal’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Aksu, Rektör Prof. Dr. Ünal’a yeni dönemde başarı dileklerini iletirken üniversite-şehir bütünleşmesi ve işbirliğine vurgu yaptı.

Ülkelerin ve şehirlerin kültürel ve ekonomik yönden kalkınması ve refah seviyelerinin yükselmesinde üniversitelerin çok büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Başkan Aksu, “Üniversite, iş dünyası ve STK’ların birlikteliği ile şehrimiz için çok hayırlı ve başarılı hizmetler sağlanacağına inancımız tamdır. Biz akademik eğitimle birlikte sahada eğitimi de çok önemsiyoruz. Eğitimin sadece kampüs içerisinde değil, sahada da olması ile ilgili ortak bir kanaatimiz var” dedi.

Rektör Ünal ise ziyaretleri nedeniyle Başkan Ersan Aksu ve beraberindekilere teşekkür ederek, “Yeni dönemde Samsun’da üniversite–kent işbirliğini ileriye taşıyacağız. Şehrimiz adına hedeflediğimiz başarıyı yakalamak için mesai kavramı gözetmeksizin çalışacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.