Başkan Aksu’dan ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Başkan Aksu’dan ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti
02.08.2019
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve beraberindeki heyet Büyük Anadolu Hastaneleri’nin yeni hizmet binasını gezerek Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yönten’den bilgi alıp, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Büyük Anadolu Hastaneleri; teknolojik ve akıllı bina konsepti, güçlü hekim kadrosu, güler yüzlü personeli ile insanların kolayca ulaşabileceği yeni binasında, hasta kabulüne başladı.
Yeni hastanenin tanıtım lansmanlarında, şehrin kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarına kadar hem kesimi yeni hizmet binasında ağırlayan Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Yakup Yönten, son olarak AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve beraberindeki heyeti misafir ederek, yeni hastane hakkında bilgiler verdi.

HASTA KABULÜNE BAŞLADI
Gerekli belgelerin tamamlandığını artık hasta kabulüne başladıklarını belirten Op. Dr. Yakup Yönten, “22 yıldır Samsun da sağlık sektöründe istihdam sağlıyor, hizmet veriyoruz. Biz sağlıkta ilk adımımızı atarken bugün geldiğimiz nokta itibarıyla yeni nesil hastanecilik olarak ilklere imza atıyoruz. Hastanemiz sadece Samsun değil dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine hizmet vermektedir. Bu anlamda sağlık turizmi açısından ilimizi güzel noktalara taşımaya devam edeceğiz.
Çiftlik hastanemizin ruhsatını yeni hastanemize taşıdık, artık burada hasta kabulüne başladık.” diyerek Başkan Aksu ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

BAŞKAN AKSU BAŞARILAR DİLEDİ
Yeni hizmet binasının hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Samsun il Başkanı Ersan Aksu’da, Op. Dr. Yakup Yönten’e çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarete ayrıca; AK Parti Samsun İl Yürütme Kurulu Üyeleri Mehmet Köse, Muharrem Kayan, Alikemal Yazıcı, Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilgün Yönten, Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Turan, Başhekim Alpaslan Tuhta katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.