Başkan Aksu: Teşkilatımız ile sahadayız

Başkan Aksu: Teşkilatımız ile sahadayız
17.04.2022
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Samsun ziyaretinde yoğun ve verimli geçen programlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de eşlik ettiği Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Samsun programı İş Dünyası ile Buluşma ile başladı. Valilik, Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve esnaf ziyaretleri ile devam eden programlar, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleşen İftar Buluşması programı ile sona erdi.

SAMSUN ÜRETİYOR, ÇALIŞIYOR
İhracat rakamlarının, Samsun’un ekonomide çok önemli mesafe katettiğini gösterdiğini vurgulayan Başkan Aksu, “162 ülkeye 1,3 milyar dolarlık ihracat yapan, üreten bir şehiriz. Sn. Bakanımızın ifade ettiği gibi Samsun güçlü şekilde omuz omuza büyük gayret içinde müthiş performans gösteriyor ve üretime, ihracata dayalı Türkiye ekonomi modelimizin uygulandığı güzide bir ilimiz haline gelmiş durumda. İş Dünyası ile gerçekleşen toplantıda da iş insanlarımız söz aldı. Pek çok iş insanımız toplantıda taleplerini ve önerilerini ifade etti. Sn.Bakanımız ise dinledi, not aldı, soruları cevapladı. Bir çok anlamda baktığımızda iş dünyası ile gerçekleşen toplantı da şehrimizin ekonomisinin çok daha iyi noktaya gelmesi açısından katkı sağlayacak gelişmeler ele alındı. Ülkemizde üretim ve ihracat artmaya devam ediyor. Türkiye, büyüyerek kazanıyor. Daha çok çalışarak, üreterek, büyüyerek, kenetlenerek millet olarak hep birlikte bu zorlukları aşacağız inşallah” dedi.

MİLLETİMİZ İLE BERABER GÖNÜL SOFRALARINDAYIZ
AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Ersan Aksu, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da teşkilatımız ile sahadayız. Her ilçemizde devam ettiğimiz çalışmalarımıza Ramazan ayı içerisinde de devam ediyoruz. Vatandaşlarımız ile sürekli bir aradayız. Milletimizin evine, gönül sofralarına misafir oluyoruz. Ayrıca mahalle iftarları düzenleyerek vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Onlarla sohbet ediyoruz. Milletimiz çok iyi biliyorki 20 yılda Türkiye’de teknolojiden sanayiye, ulaşımdan tarıma, sağlıktan spora, eğitimden çevre ve şehircilik gibi alanlarda yapılan yatırımlarla çok şey değişti, büyük hedefler gerçekleştirildi. Dur durak bilmeden yeni yatırımlar hızla devam ediyor. 2023’e millet olarak çok daha güçlü girmek için çalışmalarımız devam ediyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda ilerliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.