Başkan Akgül ve Kaymakam Dinçer Cemevi inşaatını gezdi

Başkan Akgül ve Kaymakam Dinçer Cemevi inşaatını gezdi
18.07.2019
A+
A-

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer ve Belediye Başkanı Halil Akgül Avut Mahallesinde yapımı devam eden Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatını gezdi.

2017 yılınnda 3 bin 634 metrekare arazi üzerine temeli atılan Avut Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatını gezen Kaymakam Dinçer ve Başkan Akgül Mahalle Muhtarı Hüseyin Gürkan’dan çalışmlar hakkında bilgi aldı.

MUHTAR “BORCUMUZ VAR”
Muhtar Hüseyin Gürkan “Belediye Başkanımız Halil Akgül’ün gayretleri ve hayırsever işadamlarımızın yardımları ile inşaatımızı bu hale kadar getirdik. Kaba inşşatı hemen hemen bitti. Ancak ekonomik nedenlerden dolayı Cemevi inşaatımız çok yavaş ilerliyor”dedi.

AKGÜL, “ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ”
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ““İlçemiz sınırları arasında bulunan Avut Mahallemizdeki vatandaşlarımız, mahallelerine Cemevi yapılması isteğini belediyemize ilettiler.Konu hakkında Cemevi için tahsisi düşünülen arazi olan 3 bin 634 metrekare arsanın hazine arazisi olduğu bilgisine ulaştık. Bu sebeple Samsun İl Defterdarlığı ile arazi hakkında ilgili görüşme ve yazışmalar yapılmış ve ilk etapta arazi Salıpazarı Belediyesi adına tahsis işlemlerini tamamladık.

2017 yılında temelini attığımız Kültür Merkezi ve Cemevini Avut Mahallesine kavuşturmak için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Kaba inşaatı biten inşaatın tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde gerekli girişimlerde bulunacağız.”dedi.

KAYMAKAM DİNÇER “MUTLULUK DUYARIZ”
Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer ise böyle bir tesisin tamamlanmasına katlı sağlayabilirsek ne mutlu bize”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber