Başkan Akgül şehit ailelerini unutmadı

Başkan Akgül şehit ailelerini unutmadı
02.01.2019
A+
A-

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, eşi ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti. Salıpazarı ilçesinde ikamet eden şehit ailelerine ziyaretler planlayan Başkan Akgül, şehit ailelerine ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Başkan Akgül, 7 gün 24 saat onların yanlarında olduklarını ifade ederek, “Bu vatan kolay kurulmadı. Vatanımız dünyanın gözbebeği. Bu vatanı korumak için şehit olan Mehmetçiklerimizi anmak ve ailelerinin yanında olmak için böyle bir program hazırladık. Şehitlerimiz her zaman bizim yüreğimizdedir onların aileleri başımızın tacıdır. Sadece özel günlerde değil her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanındayız. Şehitlerimiz bu vatanın kahraman evlatlarıdır. Onlar en yüksek rütbe ile onurlandırılmışlardır” diye konuştu.

Şehit aileleri de ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Başkan Akgül ve eşi ziyaretlerde şehit ailelerine Salıpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan üzerinde şehitlerin fotoğrafları bulunan 2019 yılı takvimi, Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber