Başkan Akgül: Biz varız, hazırız

Başkan Akgül: Biz varız, hazırız
05.07.2018
A+
A-

Yerel seçimlerin Kasım ayında yapılacağı yönündeki iddialar üzerine açıklamalarda bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Tarih fark etmez, biz hazırız” dedi.

Yerel seçimlerin Kasım ayında yapılacağı yönündeki iddialar üzerine açıklamalarda bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Tarih fark etmez, biz varız ve hazırız” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından yerel seçimlerinin de bu yılın Kasım ayında yapılacağı siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı. 30 Mart 2019 tarihinde yapılması hedeflenen yerel seçimlerin Kasım ayında gerçekleştirilmesi ihtimaline karşılık parti teşkilatları da çalışmalarına hız verdi.

Seçimlerin erkene alınması ilgili Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, gazetemize değerlendirmede bulundu.Akgül, “Tarih fark etmez, biz seçimlere her zaman hazırız” dedi.

Salıpazarı AK Parti içerisinde güzel bir birliktelik olduğunu belirten Başkan Akgül “Salıpazarı’nda yıllardır teşkilatlarımızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Hiçbir zaman bir çatışmanın ve koltuk sevdasının peşinde koşmadık. Tek gayemiz var o da ilçemize hizmet etmek. Bu teşkilat ve birliktelik ile yarın seçim olsa biz göreve hazırız, görevden de kaçmayız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber