Başkan Abdulkadir Köstek’ten Sağlık Çalışanlarına Ziyaret

Başkan Abdulkadir Köstek’ten Sağlık Çalışanlarına Ziyaret
08.12.2020
A+
A-

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarını ziyaret etti.

1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanları haftası vesilesiyle Atakum’da bulunan 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek Kurum Müdürü Emin Demir ve 112 İl Ambulans Şefliği Başhekimi Dr. Ali Yılmaz ile bir araya gelen AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
112 Çağrı Merkezinde görev yapan personeli selamlayarak sohbet eden  İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek ; “İnsaların en aciz anlarına umut ışığı olan, ulaşılması güç noktalara hayat taşıyan ve acı tatlı bir çok duyguya şahitlik eden, hayatlarını can kurtarmaya adamış kahramanlarımızın  112 Acil Sağlık Hizmetleri haftasını kutluyor, kendilerine teşkilatım ve aziz milletimiz adına şükranlarımı iletiyorum.” ifadelerini kullandı.
Bütün dünyayı etkisi altına alan pandemi  sürecinde 112 üzerinden verilen hizmetlerin yükü ve önemi daha fazla artmıştır. Buna rağmen etkili ve sağlıklı bir şekilde vatandaşın hizmetine koşan, dünyanın ibretle izlediği örnek çalışmaları sahaya yansıtan, özveriyle ve fedakarca çalışmalarını sürdüren vatan evlatlarının varlığı en büyük gururumuz ve onları dualarından eksik etmeyen aziz milletimiz en değerli varlığımızdır mesajlarını verdi.
Ziyaret programı Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Muştu  ve teşkilat mensupları eşliğinde gerçekleştirilmiştir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber