Başarısızlığı davul zurna ile kutlamak

Başarısızlığı davul zurna ile kutlamak

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri geride kaldı Türkiye’de yeni bir dönemin sayfası açıldı peki Samsun’da ak partide seçim sonuçları açıklanırken neler yaşandı.

AK Parti’nin Samsun milletvekili adayları açıklandığında Samsun’da AK Parti tabanı ve seçmeni açıklanan listeye olumlu bakmadı.

Peki devamında nemi oldu AK Partinin 9. sıra Samsun Milletvekili adayının geçtiğimiz yıllarda sosyal medyadaki argo paylaşımları seçim sürecinde Samsun’da en çok konuşulan konular arsasında olurken AK Parti Samsun il yönetimi bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapma gereği bile duymadı.

Peki milletvekili aday listesinde AK Parti il yönetiminin ne kadar etkisi oldu veya etkisi oldu mu o da bir şaibe vel hasıl kelam iş işten geçti bir kaç aday haricinde Samsun AK Parti tabanı aday listesine olumlu bakmadı.

Peki sonuç tabi ki fiyasko görünen köy kılavuz istemez Samsun AK Parti il yönetimin en az 7 vekil kesin gibi sözlü söylemlerde bulunması bile partiye oy kazanım sağlamadı.

AK Parti il yönetimi sonuçlar açıklanırken hadi 7 milletvekili çıkaramadık ama 6 milletvekil çıkardık onu bari kutlayalım başladı davullar zurnalar çalmaya tabi bu arada seçim sonuçları tam açıklanmadı sayım devam ediyor.

Peki sonra nemi oldu 6 milletvekili kutlamaları başladı davullar zurnalar parti müzikleri kırla dediler kutlamaya kurtuluş yolunun olduğu alanda devam edeceğiz diyerek seçim koordinasyon merkezini terkeden AK Parti il yönetimi ve partililer seçim sonuçlarını kutlama havasıyla sonuçları takip etmeyi bıraktılar geçtiler kurtuluş yolunun olduğu alana yine orda tam gaz kutlama devam ederken Ak Partinin Samsun milletvekili sayısı 6 dan 5 e düştü ve bundan AK Parti Samsun il yönetiminin bilgisi dahi yoktu taki Samsun yerel basınından bir arkadaşımızın konuyu parti yönetimine bildirene kadar ama tabi iş işten geçmişti bir kere yapacak bir şey yoktu çalsın davullar zurnalar…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.