Bariton Cafe Hizmete Girdi

Bariton Cafe Hizmete Girdi
15.10.2018
A+
A-

Havza’da bir süredir hizmet sektöründe faaliyet gösteren Bariton Cafe yeniden hizmete açıldı. Açılaşa katılan Havza Belediye Başkanı Murat açılan işyeri ile Havza Belediyesi Kültür Merkezinin hareketleneceğini belirtti.

Havza Belediye Kültür Merkezin ikinci katında hizmet verecek olan Cafe için açılış töreni düzenlendi. Törene Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve davetliler katıldılar.

İşyerinin açılışında konuşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz işletmenin bir süredir boş olduğunu hatırlatarak; “Burada birçok etkinlik yapılmakta ve bu tür bir tesise ihtiyaç duyulmakta idi. İnanıyorum ki bu işletme Havza Belediyesi Kültür Merkezinin hareketlendirecek. Yeni hizmete açtığımız işyerinin çalışanlarına, işletmecisine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

İşletme sahibi Koral Yüksel ise açılaşa katılanlara teşekkür ederek; “Havza’ya en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız.” Dedi.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Kesici’den Başkan İkiz’e ziyaret

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Havza Belediyesi Binasında gerçekleşen görüşmede Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici’ye Havza Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek ziyaretinden ötürü Kesici’ye teşekkür etti.

İkiz,; “Bahir Beye ziyaretinden ötürü teşekkür ediyor ve kendisine görevinde başarılar diliyorum. Samsunlu bir hemşerimizin böylesi önemli bir kurumun başında olması bizim için onur verici.” Dedi.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici Havza’nın bölge için önemli olduğunu ve hızlı gelişen bir ilçe olduğunu belirterek; “Bunda Sayın Başkanımızın önemli rolü var. İnşallah Havza daha iyi yerlere gelecek.” Dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.