SON DAKİKA
Özel’den Bahçeli’ye emekli maaşı çağrısı: “Buyursun versin, iki elimizle destekleyelim” • Bakan açıkladı: 3000 personel alım sonuçları açıklandı • Galatasaray 0 Fenerbahçe 2! Süper kupa Fenerbahçe’nin oldu • Trafik cezalarını artıran teklifin ilk iki maddesi geçti • Eski belediye başkan yardımcısı, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Bakan Osman Aşkın Bak devreye girdi

Suudi Arabistan’da Galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşılaşacağı Süper Kupa finali öncesi yaşanan kriz için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak devreye girdi.

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği Turkcell Süper Kupa finali öncesi yaşanan gelişme üzerine Riyad’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak devreye girdi. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Al-Awwal Park Stadı’nda oynanacak mücadele için Suudi yetkililerle görüşen Bakan Bak yaşanan krizin çözmek için çabalıyor.

Bu Yazıyı Paylaş