Bakan Memişoğlu: Bakanlığımızın denetim ekipleri tam kapasiteyle sahada olacak
BIST 100
14.598,47 -1,23%
DOLAR
45,4359 0,03%
EURO
53,2911 0,15%
GRAM ALTIN
6.867,21 0,29%
FAİZ
42,49 1,02%
GÜMÜŞ GRAM
127,84 0,00%
BITCOIN
79.595,00 -0,10%
GBP/TRY
61,6158 0,26%
EUR/USD
1,1716 0,04%
BRENT
105,86 0,22%
ÇEYREK ALTIN
11.227,88 0,29%
  • ANASAYFA
  • haberler
  • Bakan Memişoğlu: Bakanlığımızın denetim ekipleri tam kapasiteyle sahada olacak

Bakan Memişoğlu: Bakanlığımızın denetim ekipleri tam kapasiteyle sahada olacak

ANKARA, (DHA)- SAĞLIK Bakanı Kemal Memişoğlu, "Mevcut sağlık hizmetlerimizi hiçbir aksama ve suistimale izin vermeden sürdürürken, Bakanlığımızın denetim ekipleri sadece yenidoğan branşı için değil hastanelerdeki tüm branşların denetlenebilmesi amacıyla tam kapasiteyle sahada olacaktır" dedi.

Bakan Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sağlık sistemimizi suistimal ederek vatandaşlarımızı ve en değerli varlıkları olan evlatlarını tehdit edenlere göz açtırmamak için süregelen denetimlerimiz her zamankinden daha sıkı bir şekilde gece-gündüz yapılmaya devam edilecektir. Mevcut sağlık hizmetlerimizi hiçbir aksama ve suistimale izin vermeden sürdürürken, Bakanlığımızın denetim ekipleri sadece yenidoğan branşı için değil hastanelerdeki tüm branşların denetlenebilmesi amacıyla tam kapasiteyle sahada olacaktır" dedi.

'YAPISAL REFORMLAR BAKANLIĞIMIZIN GÜNDEMİNDE'

Mevcut denetleme sisteminin güncellenmesi ve her branştan konusunda uzman hekimler ile akademisyenlerden oluşan komisyonlar oluşturulacağını vurgulayan Bakan Memişoğlu, "Özel hastanelere ilişkin denetimler aralıksız devam ederken özel sağlık kurumlarına ilişkin yapısal reformlar da Bakanlığımızın gündemindedir. Bütün dünyanın takdir ettiği sağlık sistemimizi, kişisel çıkarları ve maddi menfaatleri için lekelemeye çalışanlara göz açtırmayacağız. Afetlerde, salgın hastalıklarda büyük fedakarlıklarla görev yapan sağlık çalışanlarımızın itibarını da bir avuç açgözlü çeteye çiğnetmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Source link

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.