Bafra Devlet Hastanesi’nde doktora bıçaklı saldırı

Bafra Devlet Hastanesi’nde doktora bıçaklı saldırı
17.12.2020
A+
A-

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan Devlet Hastanesinde görev yapan doktor Celal Ayyıldız’a bıçaklı saldırı anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Samsun’un Bafra ilçe Devlet Hastanesinde görev yapan doktor Celal Ayyıldız’a hastanede bulunan bir vatandaş kendisi ile ilgilenmediği gerekçesi ile bıçaklı saldırı girişiminde bulundu.

Bafra Devlet Hastanesinde doktora yapılan bıçaklı saldırı girişimi ise hastanenin güvenlik kameralarına yansırken, olay anından doktorun yanında bulunan polislerin saldırgana müdahale etme anları da görüntülerde yer aldı.

SAMSUN VALİLİĞİ OLAYI KINADI
Samsun Valiliği ise Bafra Devlet Hastanesinde doktor Celal Ayyıldız’a yönelik yapılan bıçaklı saldırı girişimi ile ilgili yaptığı açıklamada olayı kınarken, “Görevi başında saldırıya uğrayan Bafra Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimimiz Celal Ayyıldız’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür şiddet olaylarının bir daha tekrarlanmaması temennisiyle menfur saldırıyı kınıyoruz. Şiddetin hiçbir bahanesi olmamakla birlikte, özellikle sağlık çalışanlarımızın hayatları pahasına büyük bir mücadele verdikleri bu dönemde yapılan saldırı hepimizi derinden yaralamıştır. Saldırıyla ilgili hukuki süreci yakından takip edeceğiz ve her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan doktora bıçaklı saldırı girişiminde bulunan şahıs tutuklandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber