Bafra Belediyesi’nde neler oluyor

Bafra Belediyesi’nde neler oluyor
13.11.2019
A+
A-

Bafra Belediyesi’nde yaklaşık 20 aydır yaşanan işçi kıyımı işçi sürgünleri büyük tepkilere neden oluyor. Bafra Belediye başkanı Hamit Kılıç göreve geldiği günden bugüne kadar geçen yaklaşık 20 aylık sürede hakkındaki iddialar gündemde yerini koruyor. Başkan Hamit Kılıç Bafra da hizmet üretemezken partizanlığı, vakıfcı ve cemaati anlayışı, bu yöndeki uygulamaları ile sürekli gündeme geliyor.

Başkan Kılıç son olarak belediyeye aldığı işçiler ile partizanlık ve akraba ilişkisinde zirve yaparak gündeme gelirken hakkındaki iddialardan Bafralı vatandaşlar şikayetçi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın yakın akrabası Mehmet Kılıç, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ ın yeğeni Selim Hüryaşar Bafra Belediyesinde işe alındı. Başkan Hamit Kılıç daha öncede 3 yeğeni ve akrabasını işe aldığı bilinirken. Daha öncede ak parti gençlik kolları başkanı murat Arslan ve Ak parti ilçe yönetim kurulu üyesi de işe alındığı Bafralılarca bilenen konu olurken ilçe halkı bu durumdan rahatsız.
Bafra da binlerce diplomalı ve diplomasız ihtiyaç sahibi, fakir, gariban işsiz insan varken belediyenin partililer, akrabalar ile doldurulması ilçede tepkilere neden olurken Başkan Kılıç hakkındaki iddialar ilçede gündemden düşmüyor.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç göreve geldiği yaklaşık 20 aydır bir hizmet üretemezken partizanlık, işçi alımı, işçi kıyımı ve sürgünler yaparak sürekli bu iddialarla gündemde yerini koruyor.Bafra ilçesinde Başkan Kılıç vakıfcı ve bir cemaate mensup olmakla bilinirken. Cumhur ittifakı ortağı MHP’nin bu konulara ne tepki vereceği merak ediliyor. Olumlu ve pozitif kişiliği ile tanınan MHP ilçe Başkanı Barbaros Turna’ın gelişmelerden rahatsızlık duyduğu biliniyor.

YORUMLAR

  1. Nazım dedi ki:

    Hamit kılıç adam gibi adamdır geldiği günden beri hizmet için can atan birisi bu gibi ithamları bence haketmiyor. Göreve geldiğinden beri 1 kişi 2 kişi işe aldı ise akrabalarından bu bir şey değil sülalesini işe koyan belediye başkanları var siz bence onları araştırın… vesselam

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber