Aztopal: Şampiyonluğumuzu perçinleyerek ilan edeceğiz

Aztopal: Şampiyonluğumuzu perçinleyerek ilan edeceğiz
26.06.2020
A+
A-

Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, TFF’nin dün açıkladığı TFF 2’nci Lig ve 3’üncü Ligin 18 Temmuz’da oynatılması kararını değerlendirdi.

Kararın hayırlı olmasını dileyen Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, “Öncelikle karar hayırlı olsun. Kovid-19 salgını başladığından beri söylediğimiz bir şey vardı; ‘Maçlar oynatılacaksa biz de oynar o şekilde şampiyonluğumuzu ilan ederiz” dedi.

Maçların ilk açıklandığı tarihte oynanması gerektiğini belirten Mustafa Aztopal, “Bu kadar geç kalmasının birçok handikabı var. Öncelikle maçların Temmuz ve Ağustos aylarındaki sıcaklarda oynanması sağlık açısından birçok problem teşkil edecektir. Özellikle TFF 2’nci ve 3’üncü ligin stadyum şartlarını düşündüğümüz zaman ışıklandırmanın olmaması, birçok müsabakanın sıcağın altında oynanmasını gerektirecek. Ayrıca stadyumlardaki soyunma odalarının çok küçük ve hijyen açısından yetersiz olması salgın ortamında birçok sıkıntıyı beraberinde getirecektir . Yine söylüyorum, sağlık açısından son derece tehlikeli olacağını düşünüyorum. Umuyorum ki bu süreçte tüm takımlar için sağlık ve sakatlık problemleri yaşanmaz” diye konuştu.

Kalan maçları en iyi şekilde tamamlayıp şampiyonluğu perçinleyerek ilan etmek istediklerini ifade eden Mustafa Aztopal, “Bunun ikinci handikabı da inşallah ligi şampiyon olarak bitirdiğimizde sonraki sezonun planlaması konusunda da TFF 1’inci ligte yer alacak diğer takımlarına göre sıkıntı yaşayacağız. Hazırlanmak, kamp yapmak, transferleri resmileştirmek, yeni gelecek arkadaşların takıma katılması ve kaynaşması adına onlardan en az 1 ay dezavantajlı olacağız. Elbette ki biz bu süreci başkanımız, yönetim kurulumuz, hocamız ve profesyonel ekibimizin vasıtasıyla mutlaka en iyi şekilde yürüteceğiz.

Kendi tecrübelerimiz bu durumu çözmeye yetecektir ama TFF’nin bu kararı hem geciktirmesi hem de plansız hale getirmesi noktasında bu konularda ister istemez bir takvim ve aksiyon sıkışıklığı yaşayacağız. Hem sezonun kalan maçlarının yönetilmesi konusunda her türlü planlamayı yaparak ligi tamamlayacağız hem de yeni sezonun başlangıcıyla ilgili her türlü planlamayı yapacağız ve işimizi bu şekilde yürütmeye devam edeceğiz. Onun dışında da tekrar şunu söyleyebilirim. Takımımız 15 gündür çalışıyor. Teknik ekibimiz nezaretinde ilk maçın oynanacağı güne kadar en iyi şekilde hazırlanıp, kalan maçlarımızı tamamlayıp, şampiyonluğumuzu perçinleyerek ilan edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber