Ayvacık’ta bayramlaşma heyecanı

Ayvacık’ta bayramlaşma heyecanı
16.06.2018
A+
A-

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Ramazan Bayramımızın birinci günü ilçe halkı ve gurbetten ana vatanına gelen hemşehrilerini Belediye başkanlığı makamında ağırlayarak bayramlaştı.

Bayramlaşma Programımıza Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri İle Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri İle Personel, İlçe Mahalle Muhtarları, İlçe Esnafları, İlçe Halkı ve Gurbetteki misafirler katıldı.

Bayramlaşmaya gelen ilçe halkıyla ayrı ayrı bayramlaşan ve sohbet eden Belediye Başkanı Mustafa Belur “ İlçe halkımızla her fırsatta bir araya gelmeye özen gösteriyorum. Onlarla sohbet ediyor ilçemiz adına neler yapabiliriz istişaresini yapıyor, eksiklerimiz nelerdir şikayet ve isteklerini dinliyorum. Bugün Ramazan Bayramı münasebeti ile ilçe halkımı ve gurbetten ana vatanına gelen misafirlerimi belediyemizde ağırlamak istedim. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bu anlamlı ve özel günde saygıdeğer hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha kutlamış olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Ramazan Bayramı’nın insanlığa, İslam alemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.