AYSAM ve Büyük Anadolu Hastaneleri arasında Kurumsal Sağlık Anlaşması

AYSAM ve Büyük Anadolu Hastaneleri arasında Kurumsal Sağlık Anlaşması
17.04.2019
A+
A-

AYSAM Ortopedi ve Tıbbi Aletleri Şirketi ve Büyük Anadolu Hastaneleri arasında Kurumsal Sağlık Anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde AYSAM, üyeleri ve birinci derece yakınları hastanenin sağlamış oldu hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecekler.

SAĞLIKTA GÜVENİN ADRESİ
Kaliteli hizmet anlayışını, uzman ve akademik nitelikli kadrosu ve ekibi ve teknolojik yeniliklerle birleştirerek, sağlıkta “güven ve huzur” sloganıyla yoluna devam eden Büyük Anadolu Hastaneleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir tabana yayarak sürdürüyor.

Bu kapsamda AYSAM Ortopedi ve Tıbbi Aletleri Şirketi ile Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal Sağlık Anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde AYSAM yönetimi, çalışanları ve birinci derece yakınları hastanenin sağlamış oldu hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecekler.

MERKEZLER ŞİFA DAĞITIYOR
Sohbet ortamında geçen görüşmede, Büyük Anadolu Hastaneleri’nin yapmış olduğu çalışmalar, hekim kadrosu ve yatırımları hakkında Dr. Ahmet Aydemir’e ve ekibine bilgi veren Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından gelen misafirlerine uyguladığı başarılı operasyonlarla şifa ile taburcu ettiklerini ifade eden Esen, bu hizmet anlayışını bölgemizde ve ülkemizde yeni hastane hizmet binamızın açılışı ile bir üst noktaya taşıyacaklarını belirtti.

TEŞEKKÜR ETTİ
AYSAM Genel Müdürü Dr. Ahmet Aydemir ise, “Yapılan anlaşmayla birlikte çalışanlarımız ve birinci derece yakınları Büyük Anadolu Hastaneleri’nin sağlamış olduğu hizmetleri indirimli olarak yararlanabilecekler. AYSAM olarak bize bu imkanı sağlayan Büyük Anadolu Hastanelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber