Atakumlulara teşekkür

Atakumlulara teşekkür
04.06.2018
A+
A-
Yenimahalle’de binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdikleri iftar buluşmasında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum’u Türkiye’nin yıldızı yapmak için çalışıyoruz” dedi.
Atakum Belediyesi tarafından bu yıl beşinci kez gerçekleştirilen Mahalle İftarları buluşmaları kapsamında, Yenimahalle Mahallesinde kurulan dev iftar sofrasında buluşan binlerce vatandaş, birlikte oruç açtı. Buluşmada konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 2017 verilerine göre Karadeniz Bölgesinin en hızlı, Türkiye’nin ise ikinci en hızlı gelişen ilçesi olan Atakum’u, Türkiye’nin yıldızı yapmak için çalıştıklarını söyledi.

ATAKUMLULARA TEŞEKKÜR
Atakum Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri iftar buluşmalarına vatandaşların yoğun katılım sağladığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan ayını her yıl vatandaşlarımızla birlikte geçiriyoruz. Onları ailemizin birer ferdi olarak gördüğümüz için iftar sofralarımızı da onlarla birlikte kuruyor, oruçlarımızı birlikte açıyoruz. Vatandaşlarımız da bu sofralara aileleriyle, çocuklarıyla katılarak büyük ilgi gösteriyor. Atakumluların her zaman sergilediği birlik ve beraberlik tablosu, Ramazan ayında daha çok öne çıkarak, Ramazan ayının birleştirici gücünü yansıtıyor. Her akşam farklı bir mahallede kurduğumuz iftar sofralarımıza katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” şeklinde konuştu.

80 PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ
Geride bıraktıkları 4 yıllık görev süreçlerinde 80 projeyi hayata geçirdiklerini, bir o kadar da projenin planlama aşamasında olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum, 2017 verilerine göre büyümede ve gelişmişlikte Karadeniz birincisi ve Türkiye ikincisi konumunda. Hayata geçirdiğimiz projelerle ilçemizi her alanda marka bir kent haline getirmek için çabalıyoruz. Atakumlu hemşerilerimizin de destekleriyle hedefimiz, Atakum’u her alanda öncü ve marka bir kent haline getirmek. İlçemizi her geçen gün daha da yaşanılabilir bir hale getirmek için hayata geçirdiğimiz çalışmalarla 80 projeyi Atakumlularla buluşturduk. Planlama aşamasında da birçok projemiz var. Gerçekleştireceğimiz yatırımlar ve projelerle Atakum, Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber