Atakum’da ‘otopark’ sorunu olmayacak

Atakum’da ‘otopark’ sorunu olmayacak
16.01.2019
A+
A-

Atakum Belediyesi olarak Atakum’un yarınlarını planladıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gelecekte doğabilecek ihtiyaçları, bugünden karşılıyoruz” dedi.

Atakum’un, Karadenizin en hızlı nüfus artışına sahip ilçesi olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, nüfus artışının ortaya çıkaracağı otopark ihtiyacını, gerçekleştirdikleri planlama ile bugünden çözdüklerini ve bu anlamda, ilçenin çeşitli noktalarında katlı ve kapalı otoparklar inşa ettiklerini söyledi.

ATAKUM’U YARINLARA HAZIRLIYORUZ

Karadeniz’in en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi Atakum’un geleceğini inşa ettiklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizde hayata geçirdiğimiz yatırımlar, daha proje aşamasındayken birçok farklı alanda yapılan planlamalardan sonra hayata geçiyor. Atakum Belediyesi olarak, ilçemizin sadece bugünkü ihtiyaçlarını değil, gelecekte ihtiyaç duyabileceği birçok hizmeti de şimdiden planlıyoruz. Atakum, Karadeniz’in en hızlı büyüyen ilçesi, rekor düzeyde aldığımız göç sonucu doğacak otopark ihtiyacına da şimdiden çözüm üretiyoruz. Bu anlamda ilçemizin çeşitli noktalarında açık, kapalı ve katlı otoparklar hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

HEM OTOPARK HEM PAZAR YERİ

Atakum’un kalabalık mahallelerinde hayata geçirdikleri otoparkların, haftanın belirli günlerinde de Pazar yeri olarak hizmet vereceğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bu anlamda inşaat çalışmalarını sürdürdüğümüz Yeni Mahalle Sosyal Tesisleri içerisinde 5 bin metrekarelik bir kapalı otopark hayata geçiriyoruz. Yapımını planladığımız katlı otoparklardan birini de Cumhuriyet Mahallesinde hayata geçiriyoruz. Cumhuriyet Mahallesinde inşaat çalışmalarını sürdürdüğümüz Çok Amaçlı Katlı Otoparkımız da, haftanın belirli günlerinde mahalle halkına pazar yeri olarak hizmet verecek. Atakum Belediyesi olarak ilçemizin ihtiyaçlarını karşılamaya, geleceğini planlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber