Atakum’da ‘Hayra Davet’

Atakum’da ‘Hayra Davet’
12.07.2018
A+
A-

Semerkand Vakfı tarafından Atakum Belediyesi destekleriyle gerçekleştirilen Hayra Davet Şenliğine katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakumlu vatandaşlarımız, yardımseverlikte her zaman örnek oluyor” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Semerkand Vakfı Karadeniz Bölge Başkanı Ahmet Türk, Semerkand Vakfı Atakum Şube Başkanı Tuncay Ergi, vakıf yetkilileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen gecede konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumlu vatandaşların ihtiyaç sahiplerine karşı her zaman duyarlı olduğunu ifade etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada, “Millet olarak her zaman ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberlik duygusunu diri tutan sivil toplum kuruluşlarını önemsiyorum. Semerkand Vakfı da şehrimizde gerçekleştirdiği kültürel faaliyetlerle hem birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendiriyor hem de ihtiyaç sahiplerine sağladıkları desteklerle manevi bir işi layıkıyla yerine getiriyor. Bu anlamda bu şenlikte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan yapılacak alışverişlerden elde edilecek gelirler, öğrenci kardeşlerimize burs olarak geri dönecek” ifadelerine yer verdi.

Semerkand Vakfı Atakum Şubesi tarafından düzenlenen Hayra Davet Senliğine katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum halkı, yardımseverliğiyle her zaman örnek olmuştur. Semerkand Vakfı tarafından gerçekleştirilen bu güzel yardımlaşma şenliğine de gösterilen yoğun ilgiden bunu görüyoruz. Burada gerçekleştirilen imza günleri, konserler, meddah gösterileri ve tarih sohbetlerine katılan her yaştan her kesimden vatandaşımız, gündüz vakitlerinde de burada kurulan stantlardan alışveriş yaparak ihtiyaç sahiplerinin yüzünün gülmesine vesile oluyor” diye konuştu.

Semerkand Vakfı faaliyetlerine verdiği desteklerden dolayı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür eden Semerkand Vakfı Atakum Şubesi Başkanı Tuncay Ergi, “Vakıf olarak amacımız, sosyal sorumluluk bilincini, yardımlaşma ve dayanışma şuurunu geliştirerek sosyal, eğitim ve kültür faaliyetleriyle tüm insanlığa yardım ve hizmet etmek. Semerkand Vakfı Atakum Şubesi olarak sürdürdüğümüz etkinliklerde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya, verdiği destekler için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber