SON DAKİKA
Şarkıcı Güllü’nün kızının arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesi ortaya çıktı! Bacaklarına doğru sarılarak, kendisini… • TBMM’de taciz iddiasıyla başlatılan soruşturmada lokanta görevlisi tutuklandı • Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti • Mahkum taşıyan midibüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı • “Futbolculara yüksek kârlı fon” davasında karar: Seçil Erzan’a 102 yıl 4 ay hapis cezası!

Atakum’da “Halk Günü” buluşması

2 dk. okur

Atakum Belediyesi, pandemi nedeniyle verilen uzun bir aradan sonra yeniden ‘’Halk Günü’’ buluşması düzenlemeye başladı. Yoğun ilgi gösterilen buluşmada yurttaşlar talep ve sorunlarını Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye birebir anlattı.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, yurttaşların sorunlarını doğrudan anlattığı ‘’Halk Günü’’ buluşması kapsamında çok sayıda Atakumlu’yu belediye binasında ağırladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun bir aradan sonra yeniden gerçekleştirilen Halk Günü’nde çok sayıda Atakumlu, Başkan Deveci ile birebir görüştü. Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen buluşmada yurttaşların taleplerini dinleyen Başkan Deveci, Atakum’un her kesiminden değişik yaş aralığındaki yurttaşların taleplerini tek tek not aldı. Halk Günü’nde biriktirdiği plastik şişe kapaklarını Atakum Belediyesi’ne getiren minik çevreci Aden Alya Keleş Başkan Deveci teşekkür ederek hediye takdim etti. Halk Günü buluşması her perşembe saat 10.00-17.00 arasında belediye hizmet binasında düzenlenmeye devam edecek.

“BİRLİKTE YÖNETİYORUZ”

Halk Günü’nün yeniden başlamasından yurttaşların memnun olduğunu söyleyen Başkan Deveci, “Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz buluşmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Atakumlularla zaten sürekli iç içeyiz, mahalle ziyaretlerimizde talep ve sorunları dinleyip çözümler geliştiriyoruz. Atakumluların mutlu bir şekilde şehrimizde yaşayabilmeleri için sorunlarıyla yakından ilgileniyor, taleplerini ve kentimizi bir adım daha geliştirecek her türlü önerilerini dinliyorum. Biz Atakum Belediyesi’ni yurttaşlarımızla birlikte yönetiyoruz, Atakumluların yönetime katılmalarını ‘Ben de varım, benim de bir fikrim var’ demelerini çok önemsiyorum. Belediyemizin tüm imkanlarını Atakumluların mutluluğu için kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu Yazıyı Paylaş