Atakum’da binler aynı sofrada buluştu

Atakum’da binler aynı sofrada buluştu
03.06.2018
A+
A-

Atakum Belediyesi her akşam farklı bir mahallede binlerce vatandaşı aynı sofra etrafında buluşturuyor. Cumhuriyet Mahallesinde düzenlenen mahalle iftarı buluşmasında konuşan Başkan Taşçı, “Her akşam mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarında, binlerce hemşerilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Atakum Belediyesinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Mahalle İftarları buluşmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde kurulan iftar sofrasında binlerce vatandaş oruçlarını açtı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın da iftar öncesi alana uğrayarak vatandaşlarla sohbet ettiği buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Mahalle İftarları buluşmalarına gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Her akşam bizleri bir araya getiren bu anlamlı iftar sofralarını, birlik ve beraberlik içerisinde olmamız adına önemsiyorum. Atakumlu hemşerilerim de bizlere her akşam sergiledikleri birlik ve beraberlik atmosferiyle, ne kadar güzel bir işe imza attığımızı hissettiriyorlar. Bu sofralar Ramazan ayının maneviyatını bizlere daha da anlamlı bir şekilde yaşatıyor. Bu anlamda Atakumlu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizle bir araya gelerek iftardan sonra da sohbet etme, fikir alışverişinde bulunma imkanı buluyoruz. Bu sohbetler neticesinde projelerimizi şekillendiriyor, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini alıyoruz. Hem Ramazan ayının maneviyatını yaşıyor, hem de ilçemiz için ‘Ortak Akıl’ı ortaya çıkarıyoruz” şeklinde konuştu.

Atakumlularla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “İçerisinden geçtiğimiz bu mübarek günlerde böyle gönül sofralarında sizlerle buluşmak, sadece yemeği değil, aynı zamanda duyguları paylaşmak bence bu ayı diğer aylardan farklı kılan en önemli özelliklerden biri. Çok güzel günler geçiriyoruz fakat kutsal tanımazların Ramazan gününde vatan evlatlarımızı şehit etti haberlerini alıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İşte bizim bu masalar etrafında kurduğumuz birlik ve beraberlik bu anlamda çok önemli. Atakum Beleidye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ediyorum. Bu sofralarda sergilenen birlik ve beraberlik atmosferinin önemi çok büyük. İnşallah 24 Haziran günü gerçekleşek önemli seçim sonrası ülkemizin şahlanışına, dirilişine hep beraber şahitlik edeceğiz. Seçimlerde göstereceğiniz hassasiyetten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber