Atakum Kar’a Hazır!

Yoğun kar yağışının beklendiği Samsun’da ekiplerin 7/24 teyakkuzda olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Güçlendirdiğimiz ekipmanlarımız ve özverili ekibimizle alandayız.

05.12.2016
A+
A-
Yoğun kar yağışının beklendiği Samsun’da ekiplerin 7/24 teyakkuzda olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Güçlendirdiğimiz ekipmanlarımız ve özverili ekibimizle alandayız. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için mücadele edeceğiz” dedi.
Samsun’da havaların aniden soğuması ve gelen kar uyarıları üzerine harekete geçen Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kar nöbeti tutuyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden gelen verileri sürekli takip eden ekiplerin 7 gün 24 saat esasına göre çalıştığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kar yağışının beraberinde getirebileceği sorunlara karşı hazırlıklı olduklarını belirtti.
atakum-kar-a-hazir
Atakum Belediyesinin geçtiğimiz yıl yaşanan yoğun kar yağışında üstün bir performans gösterdiğini hatırlatan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu yıl daha kapsamlı bir hazırlık gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, “Aldığımız meteorolojik verilere bakılırsa, ciddi bir kar yağışının kapıda olduğunu görüyoruz. Geçtiğimiz yıl hayatı felç etme noktasına getiren ancak zamanında müdahalelerimiz ile sorunsuz atlattığımız kar yağışları, eziyet değil keyif haline gelmişti. Aynı hazırlıkların yanı sıra ek önlem ve araç destekleriyle bu kışa da hazırız. Ekiplerimiz olası bir yoğun kar yağışına karşın 7 gün 24 saat teyakkuzda bekliyor. Amacımız kar yağışının ardından yollarımızın kısa sürede açılması ve vatandaşlarımızın ulaşımlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmesinin sağlanmasıdır” dedi.
atakum-kar-a-hazir
Kış şartlarına karşı savunmasız kalmamak için araç filolarını güçlendirdiklerine dikkat çeken Başkan Taşçı, “Dört çeker kamyonlarımızın tamamına kar küreme aparatları monte edildi. Aynı şekilde tuzlama yapılması için de aparatlar eklendi. Geçtiğimiz seneye göre iki kat daha güçlü bir araç filosu ile çetin kış şartlarına karşı hazırız. Gerek ilçe merkezimizde gerekse kırsal mahallelerimizde yolların kapanmaması, trafiğin aksamaması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için mücadele edeceğiz. Atakum Belediyesi bu anlamda güçlü bir belediye olduğunu geçtiğimiz senelerde ortaya koymuştu. Şimdi daha güçlü bir yapıyla, karla mücadeleye hazırız” diye konuştu.
atakum-kar-a-hazir
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber