Atakum Belediyesi’ne yine haciz geldi

Atakum Belediyesi’ne yine haciz geldi
01.08.2019
A+
A-

Samsun’un Atakum İlçe Belediyesine 31 Mart seçimlerinin ardından bugün yine haciz memurları gitti. Atakum İlçe Belediyesine sabah saatlerinde yine haciz memurları gitti.

31 Mart seçimlerinde Atakum Belediyesi Başkanı olan CHP’li Cemil Deveci’nin başı başkanlık koltuğuna oturduğu günden itibaren hacizlerle ağrıyor. 31 Mart seçimleri öncesi dönemden kalan borçlar ve alacaklarla ilgili, seçim sonrası harekete geçen alacaklılar Atakum Belediyesinin uhdesinde bulunan Atakum İmar İnşaat Şirketine alacakları karşılığında haciz koydurtmaya başladı.

Başkanlık koltuğuna oturduğu gün haciz işlemi ile karşı karşıya kalan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, geçen bu süre zarfından ise kendisinden önceki dönemde belediyeye kasasında olmadığını iddia ettiği para için suç duyurusunda bulunurken, Atakum İmar İnşaat Şirketine fatura edilen 37.5 tonluk et ile ilgili de açıklamalarda bulunarak, söz konusu etlerin ortada olmadığını dile getirmişti. Cemil Deveci’nin bu açıklamaları sonrası 37.5 ton et satışını yapan firma belediyeye alacağına karşılık haciz gönderirken, geçtiğimiz haftalarda Atakum İmar İnşaat Şirketi bünyesinde bulunan 6 araçta haciz edilerek bağlanmıştı.

Haciz ve icralarla boğuşan Atakum Belediyesine bugün yine haciz memurlarının gittiği öğrenilirken, Atakum İmar İnşaat Şirketinin borçlarına karşılık alacaklının Yalı Kafe, Osmanlı Hamamı, Seyir Terası ve düğün salonlarına haciz koydurttuğu bildirildi.

(Samsunkenthaber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.