Atakum Belediyesi’nden üreticiye fide desteği!

Atakum Belediyesi’nden üreticiye fide desteği!
18.10.2022
A+
A-

Başkan Deveci öncülüğünde  kırsal kalkınmada önemli çalışmalara imza atılan Atakum’da üreticiye 40 bin adet kışlık sebze fidesi desteği veriliyor.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci öncülüğünde tarımsal üretimi destekleyici  önemli çalışmaların hayata geçirildiği Atakum’da üreticiye 40 bin adet kışlık sebze fidesi veriliyor. Belediyenin Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kentin kırsal mahallelerini ziyaret ederek 10 bin adet  brokoli, 10 bin adet marul ve 20 bin adet  lahana fidesi olmak üzere toplam 40 bin adet kışlık sebze fidesini tek tek çiftçiye teslim etmeye devam ediyor.

 

ATAKUM BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN YANINDA

Sarıtaş Mahallesi’nde üreticilerle bir araya gelen Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Küçükala, çalışmanın  tarımsal üretime teşvik için son derece önemli olduğuna dikkat çekerek ‘’Toplamda 26 mahallemizde bu çalışmayı yapıyoruz. Her hanemize sebze fidesi vererek vatandaşlarımızın kışlık ihtiyaçlarını kendileri karşılamaları yönünde bir çalışma yürütüyoruz. Vatandaşlar gelen talepler doğrultusunda bunu yapıyoruz. Çiftçimizin kendi kışlık ihtiyaçlarını kendi bahçelerinde karşılamaları konusunda son derece önemli bir çalışma. Başkanımız Cemil Deveci’nin vizyonuyla köylülerimizin yanında olmaya her zaman devam edeceğiz. Bu çerçevede muhtarımızla  iş birliği içerisinde vatandaşlarımızı destekliyoruz. Köylülerimizin vatandaşlarımızın da bunları bahçelerinde yetiştirdikten sonra fotoğraflarını atmasını istiyoruz ki sevinci biz de yaşayalım. Onlar kendi ürünlerini ürettikçe ekonomimize de bir katkı sağlamış olacağız.’’ ifadelerini kullandı

 

ÇİFTÇİDEN BAŞKAN DEVECİ’YE TEŞEKKÜR

Atakum Belediyesi tarafından verilen kışlık sebze fidanı desteği yurttaşlardan büyük ilgi görüyor. Sarıtaş Mahallesi sakinlerinden Şevket Ağca,’’ Bu çalışmadan çok memnun olduk. Kış yiyeceğimizi temin ettik.’’ derken Kamil Ağca, ‘’Fideleri bahçemize ekeceğiz ve ıspanağımızı kendimiz yetiştireceğiz.’’ şeklinde konuştu. Saliha Arslan ise ‘’Pazara gitmek yerine sebzenizi bahçeden alacağız.’’ diyerek Başkan Deveci’ye teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber