Atakum Belediyesi’nden ‘özel’ sergi 

Atakum Belediyesi’nden ‘özel’ sergi 
03.11.2021
A+
A-

Atakum Belediyesi, Atakum Özel Uygulama Okulu iş birliği ile “Ne Farklılık Ne Engel, Hayat Birlikte Güzel’’ sergisi düzenlendi. Gelirinin özel öğrencilerin sanatsal projelerine ayrılacağı sergi açılışında konuşan Başkan Deveci  “Çocuklarımıza sahip çıkalım ve emeklerine değer verelim. Yeni ürünler vermeye devam etsinler’’ diyerek çağrıda bulundu. 

Atakum Belediyesi, Atakum Özel Uygulama Okulu iş birliği ile ‘’Ne Farklılık Ne Engel Hayat Birlikte Güzel’’ sergisi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine  Av. Cemil Deveci, Belediye Başkan Yardımcıları, Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Altıntaş, Atakum Özel Uygulama Okulu Müdürü Mustafa Yiğit, Kalkanca İlköğretim Müdürü Sezai Tiryaki, Atakum Özel Uygulama okulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Atakum Belediye Binası önünde açılan standlarda, Atakum Özel Uygulama Okulu Özel Eğitim öğrencilerinin öğretmenler eşliğinde yaptığı çalışmalar sergilendi. Okulun 3. kademe öğrencilerinin resim tablolarından, süs eşyalarına, kitap ayracından el bilekliğine yaptığı çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Standları gezerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci eserlerden alarak öğrencilere destek oldu. Öğrencilerin el emeği göz nuru birbirinden güzel çalışmaları ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. 

ÇOCUKLARIMIZIN SOSYALLEŞMESİ İÇİN 

Sergi hakkında bilgi veren Atakum Özel Uygulama Okulu Müdürü Mustafa Yiğit, ‘’Amacımız öğrencilerimizin okul içerisinde el emekleri ile yapmış oldukları çalışmaları sergilemek. Siz değerli misafirlerimizin destekleriyle amacımıza ulaşmayı düşünüyoruz. Bizim çocuklarımızın sosyalleşmesini hayatın içinde sizinle birlikte rahat hareket edebilmelerini ve onların da yer bulmaları için bu çalışmanın içerisindeyiz ve başkanımız da her zaman destek oluyor. Bugün de burada bize vermiş olduğu destek ve yer için de belediye personeline de ayrıca teşekkür ediyorum. Herkese saygılar sunuyorum.’’ ifadelerini kullandı.  

  ‘’EMEKLERİNE DEĞER VERELİM’’

Başkan Deveci etkinliğin önemine vurgu yaparak, ‘’Bugün Atakum Belediyesi’nin paydaş olduğu en faydalı işlerden birinin kurdelesini kesiyoruz. Bu özel yetenekli çocuklarımız burada gördüğünüz sanat eserlerini öğretmenleri ile birlikte kendileri yaptılar, her birinde  kendilerinin emeği var. Tüm Atakum ve Samsun kamuoyuna buradan bir çağrı yapıyorum. Çocuklarımıza sahip çıkalım ve emeklerine değer verelim. Karşılığını verelim ve yeni ürünler üretmeye devam etsinler. Atakum Belediyesi’nin okulla birlikte açtığı bu sergisi hafta sonuna kadar açık olacak. Hayırsever, çocuksever tüm Atakumluları ve Samsunluları buraya davet ediyorum, gelsinler çocuklarımızın el emeği göz nuru güzel eserlerini görsünler ve bunlardan birer ikişer tane alsınlar’’ dedi. 

Başkan Deveci kurdeleyi öğrencilerle beraber kesti. Sergiden elde edilen gelir, özel öğrencilerin sanatsal projeleri için kullanılacak. Sergi 5 Kasım’a kadar açık kalacak.     

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber