‘Atakum Belediyesi halka yalan söylemez’

‘Atakum Belediyesi halka yalan söylemez’
01.11.2019
A+
A-

Dün kamuoyunda Atakum Belediyesi’nin sahte evrak düzenlediğine dair iddialar ortaya atılmıştı. Bugün Atakum Belediyesi’nden iddialara yönelik açıklama yapıldı.

Atakum Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Basının ve kamuoyunun bilgisine;

Atakum Belediyesi halka yalan söylemez, halkı yanıltıcı bilgi vermez, sahte belge düzenlemez; Belediye Başkanımız ve belediye yetkilileri tarafından halka arz edilen bilgiler ve belgelerin doğruluğu tartışmasızdır. Kaldı ki Belediye Başkanımız ve belediye yetkilileri tarafından kamuoyuna açıklanan bilgi ve belgeler, 31 Mart öncesi döneme ilişkin olarak o dönem yetkililerince düzenlenmiş resmi evrak niteliği kazanmış bilgi ve belgelerdir.

Halkın bilgisine sunulan tüm bilgiler resmi belgelere dayalıdır. Kaldı ki, bu iddialar da belgeleriyle birlikte Cumhuriyet Savcılığı’na intikal ettirilmiş, ilgililer hakkında adli soruşturma başlatılmıştır.

İlgililerin bir cevabı, itirazı, iddiaları varsa haklarında başlatılan adli soruşturma dosyalarında ileri sürebilirler ve hatta artık söyleyeceklerini Savcıya söylemeliler, mevzuat bunu gerektirir.

Bir kamu kurumu olarak halkı bilgilendirmek ve tespit edilen usulsüzlükleri adli makamlara intikal ettirmek bizim görevimizdir. Atakum Belediyesi olarak görevimizi yapıyor, halka karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Atakum halkının hakkını yargı nezdinde takip ediyoruz. Konuyla ilgili zaman zaman kamuoyuna bilgi sunacağımızın bilinmesini isteriz. Saygılarımızla.

Atakum Belediyesi Basın Bürosu”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber