Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin yeni yıl mesajı

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin yeni yıl mesajı
30.12.2019
A+
A-

 

“Değerli hemşehrilerim,

Acı ve tatlı günleri, üzüntü ve mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Ulusça yeni bir yıla daha girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2019 yılında söz verdiğimiz gibi, çok çalışıp Atakum’a baharı getirdik. Bu süreçte en başta belediyemiz ve Atakumumuz için yaptığımız planlamalar çerçevesinde yol haritamızı belirledik. Acil çözüm bekleyen sorunları tespit ettik, tasarruf tedbirleri getirdik ve önceki yönetimden devraldığımız ağır borç yükünü kısmen de olsa azaltmayı başardık. Belediyemizin özel bankalara olan borçlarını tek bankada toplayarak yapılandırdık. Özellikle kültür ve sanat alanında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle Atakum parmakla gösterilen bir ilçe olurken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet organizasyonlarımızla Atakumlular bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Şeffaf, adil, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, Atakumluların çıkarı ve yararı doğrultusunda Sosyal Belediyecilik çalışmalarımızla da, çıtayı daha da yukarılara taşıyacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

2020’de yeni bir yıla girerken, 2019’da yerel yönetimlerde başlatmış olduğumuz yeni dönemin heyecanını, mutluluğunu ve umudunu sürekli canlı tutarak, bu umudu, heyecanı, mutluluğu merkezi yönetime de taşımak için geçmişte yaşananlardan gerekli dersler çıkarılmalı, insanlığın çektiği acılara, üzerinde yaşadığımız coğrafyaya, sahip olduğumuz değerlere ve güzelliklere verilen zararlara artık bir nokta konulmalıdır.

Yeni yıl kardeşliğimizi, Cumhuriyet ile kazanımlarını pekiştirdiğimiz, ülkemiz ve insanımız için olduğu kadar, bütün insanlık için de huzur, mutluluk ve barış yılı, barış dönemi olmalıdır.

2019 yılında büyük bir gururla çıktığımız bu yolda, 2020’de yine sizin yol arkadaşlığınız ve dayanışma gücünüzle çok çalışarak yürüyeceğiz. 100 yıl önce Atatürk’ün bağımsızlık ateşini yaktığı bu kentten, tüm Türkiye’nin ihtiyacı olan demokrasiyi, sevgiyi, anlayışı en önemlisi umudu yayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2020’yi selamlarken, ülkemizin birlik ve beraberliği için tereddütsüz canlarını veren, kanlarını döken şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, 2020 yılının tüm insanlığa, ülkemize ve Atakum’a tüm güzellikleriyle gelmesini diliyorum. “

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber