Atakan Kayalar için ‘Tecavüz edilmeli’ diyen üniversite çalışanına büyük tepki

Atakan Kayalar için ‘Tecavüz edilmeli’ diyen üniversite çalışanına büyük tepki
25.02.2020
A+
A-

10 yaşındaki deha çocuk Atakan Kayalar için ‘Tecavüz edilmeli’ diyen üniversite çalışanı sosyal medyada büyük tepki topladı.

Özyeğin Üniversitesi’nde ulaştırma görevlisi Erkan Naldemirci, bir anda Türkiye’nin gündemine giren 10 yaşındaki Atakan Kayalar hakkındaki rezil sözleri sonrası üniversiteden kovuldu.

Sosyal medya karıştı

Erkan Naldemirci’nin, okuduğu felsefe kitapları ve tavırlarıyla Türkiye’nin en çok merak edilen çocuğu olan Atakan Kayalar için kullandığı ifadeler sosyal medyada çalkalandı.

Kullanıcılar, olaya büyük tepki göstererek, üniversiteye ağza alınmayacak ifadeler kullanan şahısla ilişiği kesme çağrısı yaptı.

Üniversiteden açıklama

Özyeğin Üniversitesi yaptığı açıklamayla, Atakan Kayalar hakkında skandal ifadeler kullanan şahıs ile ilişiğin kesildiğini duyurdu.

“İlişiği derhal kesilmiştir”

Üniversiteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Üniversitemizin ilke ve değerleriyle hiçbir şekilde örtüşmeyen paylaşımlarda adı geçen çalışanın kurumumuz ile ilişiği derhal kesilmiştir.

Erkan Naldemirci, Atakan kayalar için “Tecavüz edilmeli, 11 yaşında ölürsün de başımıza bela olmazsın” ifadesini kullanmıştı.

Skandal ifadeler

Facebook hesabından yaptığı paylaşımda 10 yaşındaki Atakan’ı hedef göstererek çocuk istismarını savunan Erkan Naldemirci’nin fotoğrafı ve edep-ahlak sınırlarını aşan paylaşımı aşağıdaki gibidir…

internethabercom

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.