Aslan: Doların yükselişi ‘Artık yeter’ dedirtti

Aslan: Doların yükselişi ‘Artık yeter’ dedirtti
22.11.2021
A+
A-

Ekonomideki mevcut durumu değerlendiren Gelecek Partisi Terme İlçe Başkanı Hacı Bilal Aslan, “Dolar füze gibi tırmanıyor, hayat pahalılığı artık dayanılmaz hale gelmiş durumda. Her gün, her saat millet olarak fakirleşiyoruz” dedi.

Özellikle Kasım ayının ilk 3 haftasında yaşanan dövizdeki hareketliliğin sebebi olarak iktidarın yanlış ekonomik politikaları benimsemesi olduğunu savunan Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hacı Bilal Aslan, “İktidar mensupları utanmadan milletin aklıyla alay eden açıklamalar yaparak üç maymunu oynuyorlar” dedi.

“AK PARTİ BEKA SORUNU HALİNE GELDİ”
“Yıllarca emek verdiğimiz, büyük umutlarla besleyip yeşerttiğimiz AK Parti, maalesef bu ülke için artık gerçek bir beka sorunu haline gelmiştir” diyen Başkan Aslan, “Dolar füze gibi tırmanıyor, hayat pahalılığı artık dayanılmaz hale gelmiş durumda. Her gün, her saat millet olarak fakirleşiyoruz. Benzine, motorine, LPG’ye, temel gıda ürünlerine gece yarısı zamlar geliyor. Millet akaryakıt kuyruğunda çile çekerken, ağırlaşan faturalar ve temel gıda maddeleri karşısında kışı nasıl atlatacağını kara kara düşünüyor. Marketlerde şeker, yağ satışına kota uygulanıyor. Eczanelerde ithal ilaç bulmak zorlaşıyor. Esnaf günlük zam yapmak zorunda bırakılıyor, toptancılar yerine yenisini koyamayacaklarını düşündükleri için mal satmaya korkuyor” ifadelerini kullandı.
Türk toplumunun, gerek ekonomik gerek sosyal olarak yarattığı yıkımın farkında olmayan bir iktidarla karşı karşıya olduğunun altını çizen Başkan Hacı Bilal Aslan, yoksulluğun, işsizliğin ve enflasyonun umurlarında olmadığına dikkati çekti.

AK PARTİLİ SEÇMENE SESLENDİ
“Bu vahim tablo karşısında ne kadar sessiz kalacaksınız? Sesinizi yükseltin” diyerek AK Partili seçmene seslenen Başkan Aslan, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
“Bu tablonun sebebi ne dış güçler nede küresel enflasyondur. Her şey gözümüzün önünde oldu. Hukuk ayaklar altına alındı, adalet siyasetin aparatı oldu. Demokrasi yaralandı. Liyakat gitti, yerine sadakat geldi. Bilim ve akıl gitti, yerine cehalet geldi. ‘Milletin adamıyız’ diyenler kibirlendi. Yolsuzlukları ifşa edilen bakanlara teşekkür ediliyor. Kamu-özel işbirliği ile yapılan işlerde dolar karşılığı garantörlükler verilerek milletimizin gelecek 20 – 25 yılı ambargo altına alınıyor.”
Geleceğinize sahip çıkın çağrısında bulunan Başkan Hacı Bilal Aslan, açıklamasını “Sandık önünüze geldiğinde iradenizi ortaya koyun ve bu kirli, yozlaşmış, çürümüş düzene dur deyin!” diyerek tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber