Aşcı’dan Osman Yılmaz’a büyük destek

Aşcı’dan Osman Yılmaz’a büyük destek

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan aday adayı Osman Yılmaz’a büyük destek veren Samsunlu iş adamı Kaya Aşcı, “Yılmaz, belediye başkanı olduğu takdirde Pursaklara, 55 milyon dolarlık yatırım yapacağım” dedi.

Samsunlu iş adamı ve ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Aşcı, AK Parti Pursaklar Belediye Başkan aday adayı Osman Yılmaz’ın yanında olduklarını söyledi. Sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Yılmaz’a büyük destek veren Aşcı, Yılmaz belediye başkanı seçildiği takdirde, Pursaklara 55 milyon dolarlık yatırım yapacağının sözünü verdi.

YILMAZ ÇOK ÇALIŞKAN

Aşcı yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi: “Osman Yılmaz’ı Pursaklar Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Osman Yılmaz gerçekten çok çalışkan, düzeyli ve dürüst bir arkadaşımız. Osman Yılmaz, belediye başkanı olduğunda Astaş Holding olarak Pursaklara, 55 milyon dolarlık bir yatırım yapacağıma söz veriyorum.”

ÇOK ONURLANDIM

Yayınlanan videonun ardından Aşcı’ya teşekkür eden Pursaklar Belediye Başkan aday adayı, “Hazırladığım bütün projelerimde ve verdiğim bütün sözlerde hiçbir zaman yapamayacağım bir şeyi vaat etmedim. Bu yola çıkmadan önce kimlerle konuştuysam onlardan aldığım sözleri olduğu gibi size aktardım. Bütün projeleri mi ayağı yere basar, sağlam veriler üzerine mimarların ve mühendislerime hazırlattım. Yapacağım bütün sosyal çalışmaların altyapısındaki ekipleri oluşturdum. Ve ondan sonra sizlerin karşısına çıkıp ben bunları yapacağım diye bu süreç içerisinde vaat ettim. Bugün bana gelen bu video beni çok onurlandırdı. Arkamda destek olan bütün isimler, bu süreci benden daha yakın takip eden kişiler, “Osman Bey durum nedir? Biz verdiğimiz sözlerin arkasındayız, için rahat olsun, hatta bak senin için, bütün Pursaklar rahat olması için canlı olarak çekip gönderiyorum” diyen Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı aynı zamanda SAMKON Onursal Başkanı çok değerli büyüğüm örnek aldığım kişi, her zaman arkamda gücünü hissettim değerli insan Kaya Aşcı’ya Sonsuz minnet ve teşekkürlerimle” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber