Arslan: 8 aydır ben inandığım yolda yürüyorum

Arslan: 8 aydır ben inandığım yolda yürüyorum
07.01.2019
A+
A-

AK Parti Samsun İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Musa Arslan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde iddialı olduğunu, 8 aydır ben inandığım yolda yürüyorum, ben İlkadım halkı ile iç içeyim” dedi.

ŞAHSIMA BÜYÜK DESTEK VAR

Samsun İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Musa Arslan, “Ben ilkadım halkı ile yıllardır iç içeyim, bu gün MHP’li kardeşlerim CHP’li kardeşlerim İYİ Parti’li kardeşlerim hepsi benimle birlikteler. Biz bir arada yaşayacağız bunların hepsi bana oy verecek insanlar, ben tüm partilerin oyuna talibim. Allah nasip ederse Cumhurbaşkanım bana bu görevi verdiği taktirde İlkadım’da 250 bin seçmeninin 150 bini bana oy verecek” dedi.

HER KESİME ULAŞTIM

İlkadım ilçesinde halkın her kesimine ulaştıklarını dile getiren Arslan, “”Biz bir davaya inandık, halkımız inandı, İlkadımlılar inandılar. Şimdi artık karar zamanı. Gönülden, yürekten, büyük bir heyecan ve aşkla çalıştık. Halkımızın bize olan sevgisi ve ilgisi beni her geçen gün daha da motive etti. Gönül belediyeciliğinin tüm unsurlarını yaşadık ve bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SEÇİM ZAMANI DEĞİL HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIM

İlkadım’da doğup büyüdüm. Burada çok güzel dostluklarım var. İlçenin ihtiyaçlarını ve sorunlarını iyi biliyorum. Aday olduğum takdirde İlkadımlıların yüzde 90’ı bana oy verecek. İlçem için çok faydalı işlere imza atacağım. Seçim zamanı değil her zaman halkımızın yanında olacağım. İlkadım’daki birlik ve beraberliği en üst seviyeye çıkaracağım. Benim için önemli olan belediye başkanı olmak değil. Önemli olan ilçemize ve şehrimize en iyi hizmet vermek” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.