Arnavutköy Dernek Üyeleri Başkan İkiz’İ ziyaret etti

Arnavutköy Dernek Üyeleri Başkan İkiz’İ ziyaret etti
24.07.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret eden Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı ve yönetimi dernek tarafından İstanbul’da düzenlenecek olan piknik ve keşkek günü organizasyonu için davetiyesini takdim etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz makamında ziyaret eden Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı Ümit Süme ve yönetim kurulu üyeleri Başkan İkiz ile bir süre görüştüler.

Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı Ümit Süme Başkan İkiz’e çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Süme dernek olarak amaçlarının gurbetteki Samsunluların birlik ve beraberliğine katkı sağlamak olduğunu belirterek; “Bunu yaparken de Samsunumuzun tanıtımı yapmak için çaba göstermekteyiz. Bu amaçla Arnavutköy Bolluca Sinekli Mesire alanında 5 Ağustos Pazar günü piknik ve keşkek günü düzenledik. Sizleri de birçok Samsunlunun bir araya geleceği bu programda aramızda görmekten mutlu olcağız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ziyaretten ötürü Süme ve yönetimine teşekkür ederek programının müsait olması durumunda kahvaltıya katılacağını belirterek; “Gurbetteki hemşerilerimiz bizler için önemli. Her fırsatta gurbetteki hemşerilerimiz ile bir araya gelmenin gayreti içerisindeyim. Sivil toplum kuruluşlarımız yapmış oldukları bu tür organizasyonlar ile hemşerilerimizin birlik ve beraberliğine büyük katkı sağlamakta.” Dedi.

Ziyaretin sonunda Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı Ümit Süme ve yönetim kurulu üyeleri tarafında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e davetiyesi takdim edildi.

Bir süre önce Samsun Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı görevine Eyüp Çakır Havza Muhtarları Derneğini ziyaret ederek burada Dernek Başkanı Ahmet Çavdar ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Eyüp Çakır derneğe ziyaretinde Dernek Başkanı Ahmet Çavdar’a çiçek takdim ederek bir süre muhtarlar ile sohbet etti.

Ziyaret programında konuşan Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar Çakır’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak; “İnşallah Sayın Daire Başkanımız ile iyi bir çalışma süreci yakalayacağız. Başkanımızın bizleri ziyarete ederek nezaketlerini göstermeleri bunun en büyük göstergesidir.” Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Eyüp Çakır ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara göstermiş olduğu değerinin ortada olduğunu belirterek; “Bizlerde sizleri o denli önemsiyoruz ve sizin sorunlarınızı kendimize sorun olarak bilmekteyiz. Göreve yeni atanmam nedeni ile siz değerli muhatlarımızla tanışmak ve sizlerin sıkıntılarınızı tespit etmek için ziyaretlerimize başladık. Samsun’da sizlerin sorunları için mücadele edecek bir kardeşiniz olarak sizlere her zaman kapım açık. Bizler sorunları yakinen takip etmekteyiz.” Dedi.

Programda son olarak konuşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise muhtarların sorunlarını yakinen bildiklerini belirterek; “Tüm ihtiyaçları bir anda karşılamamız mümkün değil. Hizmet ile ilgili bir sıkıntımız yok. İnşallah Büyükşehir Yasasında yapılacak değişiklikler ile tüm mahallelerimize daha hızlı ve kaliteli hizmetler sunacağız. Şu anda Havza Belediyesi olarak 25 Mahallemizde yol problemini çözdük. İnşallah 10 mahallemizde de bu yıl yol problemi kalmayacak. Bizler halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek hizmetlerimize devam edeceğiz. Sayın Daire Başkanım Eyüp Çakır Beye yeni görevinin kendisine ilçemize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

Ziyaretin sonunda Çakır muhtarların taleplerini dinledi ve muhtarlar ile sohbet etti.

Ziyarette Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Eyüp Çakır ve Havza Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Zeki Kurt katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber