Antalya- Çelik kasadan 2,4 milyonluk hırsızlığa 3 tutuklama

Antalya- Çelik kasadan 2,4 milyonluk hırsızlığa 3 tutuklama

📅 22.09.2026 11:57 🕐 53 dakika önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
KEPEZ ilçesinde bir evden içerisinde 2 milyon 430 bin TL değerinde ziynet eşyası bulunan 2 çelik kasanın çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Gündoğdu Mahallesi’ndeki evden 2 çelik kasanın çalınm

KEPEZ ilçesinde bir evden içerisinde 2 milyon 430 bin TL değerinde ziynet eşyası bulunan 2 çelik kasanın çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Gündoğdu Mahallesi’ndeki evden 2 çelik kasanın çalınması üzerine çalışma başlattı. Saha araştırması ve iş yeri güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucu hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen Ş.G., E.C., N.E. ve A.A. yakalandı.

Şüphelilerin 3 farklı adresi ve 2 aracında eş zamanlı arama yapıldı. Aramalarda çalınan ziynet eşyaları ile olayda kullanıldığı değerlendirilen spiral kesici alet ele geçirildi. Şüphelilerin olayın ardından Altınova Sinan Mahallesi civarındaki dereye attıkları 2 çelik kasa da ekipler tarafından bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A. hakkında adli kontrol kararı uygulandı. Ş.G., E.C. ve N.E. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber- kamera: Göktan CANAZ/ANTALYA,(DHA)

Flaş
Sıradaki Haber
Flaş
Etiketler: #Antalya #Genel

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler