Ankara- Hayatını kaybeden eski Bakan Erkan için Emniyet Genel Müdürlüğü'nde tören

Ankara- Hayatını kaybeden eski Bakan Erkan için Emniyet Genel Müdürlüğü'nde tören

📅 30.10.2026 13:03 🕐 1 saat önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
ANKARA'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede 84 yaşında hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı, Emniyet Genel Müdürü ve Olağanüstü Hal (OHAL) Bölge Valisi Ünal Erkan için Emniyet Genel Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlendi.Emniyet Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen törene; Erkan'ın ailesi ve yakınlarının

ANKARA'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede 84 yaşında hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı, Emniyet Genel Müdürü ve Olağanüstü Hal (OHAL) Bölge Valisi Ünal Erkan için Emniyet Genel Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen törene; Erkan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik, Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve emniyet personeli katıldı. Törende Erkan için saygı duruşunda bulunulduktan sonra öz geçmişi okundu. Erkan'ın cenazesi, törenin ardından cenaze namazı kılınmak üzere Ahmet Hamdi Akseki Camisi'ne götürüldü. Evli ve 3 çocuk babası olan Erkan'ın naaşı, Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ÜNAL ERKAN

1942 yılında Erzurum'da doğan Ünal Erkan, Ankara ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Edirne Valiliği, Emniyet Genel Müdürlüğü ve OHAL Bölge Valiliği görevlerinde bulundu. 20'nci Dönem Ankara Milletvekili seçilen Erkan, 53'üncü Hükümette Devlet Bakanı olarak görev üstlendi. (DHA)

Zeytinburnu’nda 2 yerde silahla ateş eden 6 şüpheli yakalandı
Sıradaki Haber
Zeytinburnu’nda 2 yerde silahla ateş eden 6 şüpheli yakalandı
Etiketler: #Ankara #Genel

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler