Anadolu mahallesi doğalgaza kavuşuyor

Anadolu mahallesi doğalgaza kavuşuyor
26.02.2019
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anadolu Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının bu hafta içinde başlayacağının müjdesini verdi.

2013 yılından bu yana Bakanlar Kurulu Kararı ile riskli bölge olarak belirlenen mahallelere doğalgaz hizmeti verilemiyordu. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşların uzun yıllardır yaşadığı en büyük sıkıntı olarak devam eden doğalgaz sorunu İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un girişimleri ile çözüme kavuşuyor.

İLK KAZI 3 GÜN SONRA YAPILIYOR

SAMGAZ ile yapılan görüşmeler neticesinde doğal gaz altyapısı sağlanarak bölgede yaşayan vatandaşları doğal gaz ile buluşturacak çalışmalarda ilk kazı üç gün sonra  yapılacak. İlkadım Belediyesi ve SAMGAZ ekiplerinin planlı ve koordineli çalışmaları ile yapılacak kazılarla Anadolu Mahallesi’nin tüm sokakları doğalgaza kavuşacak. 

“ANADOLU MAHALLESİ’NDE DOĞALGAZ SORUNU BİZ ÇÖZDÜK”

Verdikleri  sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Belediyemiz yetkisi dışında kanunlarla bazı mahallelerimizde doğalgaz ile ilgili mağduriyetler yaşanmaktaydı. Uzun bir çabadan sonra çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Girişimlerimiz, uzun uğraşlarımız, çabamız ve gayretlerimizle verdiğimiz sözleri bir  bir yerine getiriyoruz. Anadolu mahallemizin doğalgaz sorununu çözdük. Bu hafta Belediyemiz ve SAMGAZ ekipleri koordineli ve planlı bir şekilde doğalgaz kazı çalışmalarına birkaç gün içinde başlayacak. Hayırlı ve uğurlu olsun ”dedi. 

Derecik ve Kadıköy Mahallelerine ziyarette bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a İlkadımlılardan konvoy sürprizi.

Seçim çalışmalarına her gün farklı mahalleleri ziyaret ederek devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadımlı vatandaşların yoğun ilgisinden mutluluk duyduğunu dile getirdi. Derecik Mahallesine ev ziyareti için yola çıkan Başkan Tok’a AK Parti ve MHP’ye gönül vermiş vatandaşlar yol üzerinde oluşturdukları uzun araç konvoyu ile karşılayarak eşlik etti. Burada gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Kadıköy Mahallesine yine uzun ir konvoy eşliğinde geçen Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vatandaşların desteği ile karşılandı.

AVCILAR; “BU SEVGİ DAİM OLSUN”

Büyük bir coşku ile konvoyu karşılayan vatandaşlara seslenen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar; “Bizleri gittiğimiz her yerde sevinçle karşılayan İlkadımlı kardeşlerimize yürekten teşekkür ederim. Bu akşam yine unutulmaz bir akşam yaşıyoruz. Hem burada sokakta bizleri karşılıyorsunuz hem de evlerinizin balkonlarından bizlere sevginizi ve desteğinizi sunuyorsunuz. Rabbim bu sevgi ve birlikteliği daim eylesin” diye konuştu.

ERDEMİR” BU İLGİ GURUR VERİCİ”

“Vatandaşlarımızın gösterdiği bu ilgi gurur verici” diyen MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir; “Hem AK Parti’ye hem de MHP’ye gönül veren değerli İlkadımlı kardeşlerimiz yağmur demeden soğuk demeden bizleri coşkuları ile heyecanlandırmaya devam ediyor. Cumhur İttifakı ruhunu en iyi şekilde yaşatan hemşehrilerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

TOK; “SİZİN DESTEĞİNİZLE YAPILAMAZ DENEN PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK”

Derecik ve Kadıköy Mahallelerinde ev ziyaretlerini açık hava mitingine dönüştüren vatandaşlara seslenen Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “31 Mart seçimlerine gün gün yaklaşırken İlkadım’da Cumhur İttifakı giderek büyümeye devam ediyor. Bizler 5 yıl içerisinde eşsiz projeleri sizlerden aldığımız güç ile hayata geçirdik ve görüyorum ki bu güç büyüdükçe yine birlikte nice projeyi hayata geçireceğiz. Sizin verdiğiniz destek ile seçimlerden zafer ile çıkacağımıza inancım tam. Ben bürokrasiyi iyi bilen bir kardeşiniz olarak iktidarımızın da gücünü kullanarak İlkadım’a sayısız dev eser kazandırmanın sevincini yaşıyorum ve sizlerle birlikte bu seçimlerden sonra da yine aynı ilişkileri İlkadım’ın menfaatine kullanarak yapılamaz denen eserleri hayata geçireceğiz. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı’nın gücü ile İlkadım’da yüksek bir oy desteği ile başarıyı yakalayarak sonrasında da yine Cumhur İttifakı ruhunu yönetimimizde yaşayacağız. Ben hem araçları ile uzun bir konvoy oluşturarak bizlere desteğini gösteren hemşehrilerimize hem de bizleri yalnız bırakmayan siz değerli kardeşlerimize yürekten teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber