Alternatif Bank Yönetim Kurulu'nda yeni atama
BIST 100
15.062,65 0,15%
DOLAR
45,3801 0,05%
EURO
53,4809 0,59%
GRAM ALTIN
6.839,02 -0,53%
FAİZ
40,65 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
117,94 0,66%
BITCOIN
80.681,00 -0,04%
GBP/TRY
61,7295 -0,25%
EUR/USD
1,1758 -0,25%
BRENT
105,44 4,10%
ÇEYREK ALTIN
11.181,80 -0,53%

Alternatif Bank Yönetim Kurulu'nda yeni atama

İSTANBUL, (DHA) - ALTERNATİF Bank'ın Yönetim Kurulu'nda yeni bir atama gerçekleşti. Banka tarafından yapılan açıklamada; yasal bildirimlerin tamamlanmasını takiben Belma Özmen'in Denetim ve Mevzuata Uyum Komitesi Başkanı göreviyle yönetim kurulu üyeliğine atanacağı paylaşıldı.

Yönetim kurulundaki bu değişiklikle Belma Özmen, Denetim ve Mevzuata Uyum Komitesi Başkanlığının yanı sıra Risk Komitesi üyeliği görevini de üstlenecek. 40 yılı aşkın kariyerinin büyük bir bölümünü JP Morgan'da geçiren Özmen, krediler, operasyonlar ve iç sistemler gibi bankacılığın kritik alanlarında yönetim sorumlulukları üstlendi. JP Morgan'da son olarak Müdürler Kurulu Başkanlığı yaptı. Özmen, son 6 yıldır ise Standard Chartered'da Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı görevini yürüttü.

Alternatif Bank Yönetim Kurulu Başkanı Omar Hussain Alfardan, atamaya ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Üst düzey bir profesyonel olan Belma Özmen'in Yönetim Kurulumuza katılmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sayın Özmen, uzun yıllara dayanan uluslararası tecrübesiyle bankacılığın farklı alanlarında önemli başarılara imza atmış bir isim. Bu değerli birikimin, güçlü kurumsal yönetim yapımızın daha da pekişmesine ve iç sistemler alanındaki çalışmalarımıza stratejik katkılar sağlayacağına inanıyorum. Atamanın Bankamız için hayırlı olmasını diliyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum."

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.