Ali Yılmaz bağımsız belediye meclis üyesi adayı oldu

30.01.2019
A+
A-

Havza’da esnaflık yapan Ali Yılmaz 31 Mart Yerel Seçimlerinde bağımsız belediye meclis üyesi adayı oldu. İlçe seçim kuruluna resmi başvuruları tamamladığını belirten Yılmaz, yerel seçimlerde bağımsız belediye meclis üyesi başvurusu yapan tek aday oldu.

Siyasi partilerde belediye meclis üyesi adaylarının belirlenmesi süreci devam ederken ilçede esnaflık yapan Ali Yılmaz bağımsız belediye meclis üyeliği için başvuru yaptığını açıkladı.

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Ali Yılmaz Havza’ya hizmet için aday olduğunu belirterek; “Havzalı hemşerilerimiz için bağımsız belediye meclis üyeliğiyle yola çıktım. Kimsenin adamı olmadan vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında bir köprü olmak, ilçemize kazandırılacak projelerde tamamen bağımsız şekilde hemşerilerimizin menfaatlerini korumak için adayım. Kişilerin adamı olmak için değil, menfaat ve beklentileri için değil, Havzamızın güzel, yaşanabilir yer olması için adayım. Tüm hemşerilerimden destek olmalarını bekler, saygılar sunarım” dedi.
1979 Havza’nın Yeşilalan Mahallesinde doğumlu olan Ali Yılmaz. İlçemizde 8 yıldır Asmaltı Kıraathanesini ve Asma Tur adı altında özel ve kamusal servis taşımacılığı alanında esnaflık yapmakta olup, evli ve üç çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber