Aksu: Teşkilatımız diri ve güçlü

Aksu: Teşkilatımız diri ve güçlü
24.02.2022
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Teşkilat çalışmalarına değinen Başkan Ersan Aksu, “Samsun teşkilatı olarak hem saha da hem de üye kayıtlarında sıkı bir çalışma içerisindeyiz. 2,5 yıl içerisinde 70 bin vatandaşımız partimize üye olarak AK Parti’mizin büyük ailesine katıldı.
Yeni yapılan üyelerimizin önemli bir kısmı genç kardeşlerimizden oluşuyor. Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızın da Avrupa’da yaşanan sorunların ardından partimize teveccüh göstererek üye olmak istedikleri yönündeki taleplerini gerçekleştiriyoruz. Diri ve güçlü şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hem ülke genelinde hem de Samsun’da oylarımızı daha yukarı seviyeye taşımanın gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

MİLLETİYLE OMUZ OMUZA, GÖNÜL GÖNÜLE

“Milletin bağrından çıkan AK Parti Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yoluna emin adımlarla devam ediyor” diyen Aksu, ”
Sn. Cumhurbaşkanımız çok büyük bir liderlik örneği sergiliyor. Milleti ile omuz omuza, gönül gönüle yoluna devam eden dünyada ikinci bir lider yok. Vatanı ve milleti için gece gündüz çalışan, ülkesine eserler kazandıran, dünya da söz sahibi yapan, 15 seçimdir milletimizin teveccühüyle zaferler elde eden bir lider var. 2023’te de milletimiz tevecühünü bir kez daha ortaya koyacak ve Türkiye istikrarlı ve çok daha güçlü şekilde hedeflerine yürümeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

50 ARTI 1 İLE SEÇİM KAZANILIYOR

Partilerin bir araya gelerek toplantı gerçekleştirmesini de yorumlayan Aksu, “6 artı 1 değil, 50 artı 1 ile milletin teveccühüne layık olunacağını biliyoruz. Neymiş efendim güçlendirilmiş parlementer sistemmiş. Türkiye’de 1960 ile 2002 yılları arasında yani 42 yılda kurulan hükümet sayısı 33. Hükümetlerin ortalama ömrü 1,5 yıl” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber